Senkiért nem hagynátok el a házastársatok? Minden körülmnyek közt hűségesek maradnátok?
Igen, biztosan.
Engem csaltak mar meg, jo tanulopenz volt az mindkettonknek.
Szemely szerint azt az elvet vallom azota, hogy akit emberszamba veszek, azt nem csalom meg, ha nem veszem emberszamba, akkor pedig inkabb valok eloszor.
NEM, senkiért! IGEN minden körülmények közt!
Ezért akarom összekötni Vele az Életem, mert tudom, hogy vállalni tudom, hogy innentől csak Vele. :)
24N
Sokáig úgy gondoltam, igen, hűséges maradok.
Aztán elkezdett kimaradozni, 1 évig nem volt szex mindenféle hülye indokkal (fáradt, beteg, impotens, mindent kitalált), bugyit találtam a kesztyűtartójában, nők hívogatták...
Akkor költöztem el tőle.
Elhagyni csak azért hagynám el, ha többé nem lenne az az ember, akit megismertem, és ha menthetetlen lenne a dolog, minden próbálkozásom kudarcba fulladna. Ha már az igyekezetet látnám rajta, vele maradnék. Valahogy én azt az elvet vallom, ha rossz a kapcsolat, akkor nem veszek mégegy gondot(más pasi) a nyakamba. A jó kapcsolatot meg nem fogom telibesz.rni. Nem kell ahhoz megcsalnom valakit, hogy tudjam, hogy nem ér annyit az egész. A húsdarálóba sem dugom bele a kezem, csak azért, mert még nem tapasztaltam a rossz oldalát... Láttam én már annyi sz.rt, tönkrement kapcsolatot, hogy kösz, de én az enyémért mindent megteszek, felveszem az erényövet.
Annak pedig nem hagyok esélyt, hogy más férfi lépjen az életembe, hogy megismerjem, és jobban tetsszen, mint aki van. Kell egy bizonyos távolságtartás - ami szerintem egy kapcsolatban élő embernél eleve megvan a másik nemmel szemben.
Én ki merem jelenteni, hogy hű maradok. Egy döntés, és tartás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!