Miért viselem ilyen rosszul az egyedüllétet most?
Figyelt kérdés
17L vagyok. Anyával élek, ő nem volt itthon a hétvégén, most jön majd haza nemsoká. Tegnap délelőtt volt programom, vagyis délutánig, utána jött a barátom, de neki ma reggel el kellett mennie, azóta egyedül vagyok. Tanulnom kellett (volna), amit meg is csináltam részben, de ahhoz hozzá sem fogtam, amit igazából meg kellett volna tanulnom, de nagyon... Délelőtt aludtam még kicsit, tévé mellett, utána kikapcsoltam, leültem matekozni, aztán azzal végeztem, jött volna egy kis száraz elmélet, ehelyett telefonon facebookoztam, gyakoriztam... Úgy érzem, hogy valakivel lennem kell, már felhívtam anyát, hogy mikor jön, és a barátom is, hogy lesz-e ma gépnél, tudunk-e beszélni, de úgy érzem, hogy nem bírok most egyedül lenni... Miért van ez? Nagyon rossz, lehet azért írok ide is most, mert valamit magyaráznom kell, nincs társaságom:/2012. szept. 16. 19:07
1/5 anonim válasza:
Mert megszoktad hogy van melleted valaki tanulj kockulj vagy facebookon chatelj ha más nincs ezt nem ajánlom vannak chat szobák csak ne adj meg magadról semmilyen infót. Vagy menny Plázába Árkádba próbáld le kötni magad!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem pesti vagxok. Lett volna mára dolgom, de tanulni maradtam itthon. Az a baj.pedig, hogy sokat vsgyok egyedül, miben délután, amíg.anya.dolgozik, sokszor szinte estig, de valahogy eddig nem zavart..
2012. szept. 16. 19:59
3/5 anonim válasza:
Ismerős helyzet. Anyum mindig sokat dolgozik mindig este ér haza én meg addig egyedül vagyok, a párom meg nem Pesten lakik így vele se tudok sűrűn találkozni. :-( Tudom milyen érzés. Ilyenkor annyit tehetsz, hogy elfoglalod magad, tanulsz olvasol stb.
4/5 anonim válasza:
Hát valamit talájki én is most egyedül vagyok anyám hajnalig dolgozik haverjaim edzésrre járnak tesom kicsi és napközis! de ha végkép unatkozol facebook vagy irj valakinrk privátba azt dumálj vele pl igaz én fiu vagyokk de van lány testvérem van sok lány barátom ugyhogy vágom a női logikát :) ha végkép nincs más irj nekem 13 tól elérhető vagyok az oldalon! De csak ha végkép nincs más akkor irj ne hogy azt higye valaki hogy valami pedo vagyok!!!
5/5 anonim válasza:
Ismerős:) Nekem is nagyon rossz néha, de ahelyett hogy sajnáltatod magad és a gondoltaidba merülsz (igen, tapasztaltam melyik a hatásosabb) inkább kapcsolj be pár PÖRGŐS zenét (melankónikus, szomorú, sírós zene szigorúan tilos), pörögj egyet, táncolj, énekelj, akármi-ehhez erő és akarat kell ha épp a gondolataidba merülve kérdezed, hogy "miért viselem ilyen rosszul az egyedüllétet?", úgyhogy igenis erre rá kell venni magad- aztán ha kipörögted magad ülj le tanulni, de ehhez megint csak akaraterő kell. Anélkül csak önsajnáltatás lesz az egész. És azért viseled nehezen, mert megszoktad az embereket és a pörgést körülötted, és sivár és üres ha egyedül vagy. A legtöbben rosszul viselik. Inkább használd ki, ahelyett hogy beledepizel. Olvass, kockulj, nézz filmet, tanulj. :) És mosolyogj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!