Miért viselem ilyen nehezen az állandó ingázást?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, szeptember óta a BGF-en tanulok, így a fővárosba költöztem. Eredetileg elég messze lakom, így 2-3 hetente járok haza. Nagyon jó, szoros kapcsolatom van a szüleimmel, azonban utálom a várost ahol felnőttem. Budapestet imádom, rengeteg barátot szereztem, sohasem unatkozom. Sajnos sosincs kedvem hazamenni, de amikor otthon vagyok akkor meg visszautazni nincs kedvem. Magamon sem tudok kiigazodni, de így érzek. Lelkileg elég nehezen viselem, nem tudom megszokni ezt a kettős életet. Otthon semmire sincs gondom, úgymond gyermek vagyok....Pesten, az albérletben pedig magamat teljesen ellátó felnőtt. Van más is, aki így érez?2011. márc. 24. 16:32
1/2 anonim válasza:
Én Budapestről jártam Miskolcra és utáltam ott lenni.
Viszont már 16 éves koromban szerettem volna önálló életet, csak pénzem nem volt rá. Most közelítem a 40-t és megözvegyültem, így kipróbálhatom, hogy milyen egyedül felnevelni egy gyereket.
Most meg nincs kedvem egyedül lenni. Én sem tudok magamon kiigazodni.
2/2 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak már felnőtt két gyerekkel és külföldön. Nekem mintha 1O hónap lenne az idő mikor lejártok, és végre megyünk haza a nyáron két hónapra töltődni. Mondjuk én szeretem a várost is és a szüleimmel jó a kapcsolatom. Viszont itthagyom a férjem olyankor. Mikor pedig visszajövök, akkor ők nagyon hiányoznak. Most apró bajaink vannak a férjemmel, és rengeteget agyalok mit csinálok én rosszul és én rájöttem, hogy kicsit alapban boldogtalan vagyok, mert nem vagyok otthon, így a többi apró hiba nagyobbnak tűnik. Nem szeretem ezt az érzést. Neked viszont lehet, hogy jobb lesz, mégsem vagy ennyire messzire, és legalább szereted ahol vagy ! Biztos idővel jobb lesz, de picit lehet ott marad mindig, mert gyermekiséged valahol megmarad, de azért még fogadd el a helyzetet úgy könyebb lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!