Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a lányotok...

Mit szólnátok ha a lányotok azt mondaná ha nem veszitek meg neki a ruhat akkor bemegy ellopja? Pedig nem erre neveltük.

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 12:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%
Jól felképelném, és szobafogság. Majd biztos nekem fog pattogni egy kis 17 éves majom. Nagyon elkapattátok, ha ilyeneket mer mondani. Talán már késő is megnevelni, de én megpróbálnám.
2012. szept. 14. 13:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hozzád hordta varrni a barátnője a lopott ruhát? Én rögtön hívtam volna a rendőrséget meg a boltot, ahonnan lopta. A barátnő esetén meg tanulna.
2012. szept. 14. 13:24
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Megvenni ezért biztos nem venném meg.Ha lebukik igy járt,ha nem én buktatnám le,ugy ahogy az előző hozzászoló is irta,visszavinni az üzletbe.
2012. szept. 14. 13:31
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez tiszta gáz.Örüljön neki,hogy egyáltalán kap ruhákat és nem kell folyton ugyanazt a két ruhadarabot felvennie felváltva.Sokaknak dolgoznia kell ennyi idősen,hogy legyenek jó cuccaik.A kiscsaj elmehet a búsba,megbecsülhetné azt,amije van.
2012. szept. 14. 14:08
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Amiy elrontottal az az, hogy osszevaratad a baratno cuccait. Mikor eloszor oda vittek hozzad a holmit akk elkellett volna.mondanod, hogy ez nagyon nem szep dolog.

Amit tehetsz, hogy leulteted a lanyodat elmagyarazod neki, hogyha draga ruhakat akar akk dolgozzon megerte. (szorolapokat hordjon ki, segitsen be hetvegente boltba v barmi) Ha viszont nem hajlando erre akk lopja el. De 1 Te nem fogod osszevarni. 2 ha elkapjak ugy maszik kibelole ah akar!

Ezt a helyzetet mindenkepp megkell oldani mwg Most! Mert ha egyszer ketszer sikerul neki elcsenni vmit kesobb megtobbet meg dragabb dolgojat akar majd. Annak pedig nagyon csunya vege lesz...

Sok sikert!

2012. szept. 14. 14:37
 26/29 anonim ***** válasza:
88%

Ha én ezt tettem volna, két hatalmas nyakleves kisgazdája lettem volna gyorsan. Nyílván agyon van kényeztetve, azért ilyen. Ma 200 ezret ruhára úgy nem engedhetek meg magamnak havonta, hogy külföldön élek, nemhogy taknyos 17 éves kislány volnék otthon.

Mondd meg neki, hogy oké, ha akarja, akkor tegye. 17 éves gyerek már büntethető, javító-nevelő intézetbe szokták küldeni. Priusszal indítani a karriert...nem semmi! :((

2012. szept. 14. 14:49
 27/29 anonim ***** válasza:
85%
Ja: a lopott ruhákat ne javítgasd, mert ha tudod, hogy lopott, és nem jelented a rendőrségen, akkor falazol a tettesnek. Nem vagyok biztos a jogi kifejezésben, de valószínűleg bűnrészes a neve annak, aki ezt teszi. Azaz te is ülhetsz érte.
2012. szept. 14. 14:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert kívánnék neki, hozzátéve, hogy biztosan nagyon csinos és népszerű hajléktalan lesz, mert haza az eset után már nem várjuk.
2012. szept. 14. 17:11
 29/29 anonim ***** válasza:
Jajj szegény kislány:) 17 évesen igencsak gyerekes, 15 éves leszek, de ha egyszer 'nem'akkor nem.!:) Ha nem bírja elfogadni, akkor menjen vissza óviba:)
2012. szept. 15. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!