Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a lányotok...

Mit szólnátok ha a lányotok azt mondaná ha nem veszitek meg neki a ruhat akkor bemegy ellopja? Pedig nem erre neveltük.

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 12:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
lehet, a rendőrségi ügy hiányzik neki. Majd jól megijed, ha elkapják, és rájön, hogy nem az a normális, amit a barátnői tesznek. És ne varrd meg neki se a barátnőinek a ruhát.
2012. szept. 14. 12:24
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazaállít vele, én fognám, felpakolnám a csajt a ruhákkal együtt, és bevinném a boltba. (Ők feljelentést fognak tenni minimum rongálásért, maximum bolti lopásért.) Drasztikus, de 17 évesen a szép szóból már nem fog érteni.
2012. szept. 14. 12:26
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenesetre én a nyakára lépnék ha még egyszer a lopós barátnő közelébe menne.
2012. szept. 14. 12:27
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám neki, hogy azt nem olyan könnyű ellopni, mert jönnek a rendőrök és bevisznek a fogdára. Ott ülhetsz egy napot bezárva és még WC-re sem engednek ki. Szar lesz neked, akkor majd sírhatsz. Ruhád meg nem lesz úgy sem, tehát nagyon értelmes dolgot találtál ki.
2012. szept. 14. 12:38
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Asszem, itt már tényleg gondok vannak. Nem egy sima hiszti. Elég rossznak tűnik a társasága. 17 évesen, igen nehéz más belátásra birni. Bele fogják könnyen húzni komolyabb balhéba is. Sajna, megoldást nem tudok mondani.
2012. szept. 14. 12:39
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
És lehet, hogy a barátnőét nem kapják el, de tökmindegy, ő nem olyan profi tolvaj, őt el fogják. A másik meg azt is megmondanám, hogy ide nekem lopott holmikat nem hoztok, mert széttépem és kidobom mindet a kukába.
2012. szept. 14. 12:39
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
most már eléggé megszigorodtak a bolti lopásért kapható büntetések. Nem csak pénzbírság is van. Nem olyan régen láttam egy riportot, ahol erről volt szó. Persze akkor jó "buli" a lopás, de ha "leültetik" a lányodat, akkor talán meg jön az esze.
2012. szept. 14. 12:46
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is hagynám, hogy tanuljon a saját kárán.
2012. szept. 14. 12:49
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Lehet még rá is segítenék, hogy elkapják, ha ennyire dilinyós! Ennyi pénz ruhára, de ő még akar, és a barátnői is ilyen nagyon okosak... Menjél lányom, csináljad, de nem hozlak ki a rendőrségről! Majd megoldod azt is egedül!
2012. szept. 14. 13:04
 20/29 A kérdező kommentje:

Hatalmas szégyen lenne ha megtenné mindenki ismer minket a családot jó hírünk van az apja haziorvos rendörök eladó mindenki ismer minket járnak az apjahoz.

Nem tudom mit rontottam el pedig szépen neveltük.

2012. szept. 14. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!