Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem célozni akart valamir...

A férjem célozni akart valamire ezzel vagy csak úgy "poénból" küldte ezt a képet nekem?

Figyelt kérdés

A férjem külföldön dolgozik, már majd' 1 éve nem láttam. Nagyon szeretjük egymást és mindig odafigyel, hogy minden nap írjon, telefonáljon is amikor tud, de ma küldött egy olyan képet, ami belőlem rossz érzést váltott ki és nem tudom eldönteni, hogy ezzel utalni akar-e valamire...szóval van ez a kép és az a lényege, hogy kigúnyolja a kövéreket. Nem olyan régen szültem és hát eléggé meghíztam...nem az a gondom, hogy 52 kg vagyok az 50 helyett, hanem 85 vagyok. A férjem sosem szokott ilyen plusz dolgokat küldeni nekem, ma meg azzal az üzenettel küldte, hogy "szia szerelmem, valaki a munkából küldte nekem ezt a képet, és gondoltam viccesnek fogod találni".

Szerintetek ezt vegyem célzásnak vagy mire gondolhatott? Erre hogy reagáljak?

2009. júl. 30. 15:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy meg fogom említeni neki, ha legközelebb hív. Tényleg jobban érezném magam, ha tudnánk beszélni erről.
2009. júl. 30. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Ugyan már. Szerintem ne vedd komolyan a dolgot.

Semmi olyan megjegyzést nem írt hozzá, amiből azt szűrhetnéd le, hogy célozgat.

Egyébként meg szerintem nem is szültél volna egy olyan embernek kisbabát, aki nem tudna elfogadni + 10 kg-val is.

Szerintem az önbizalmadat kellene kicsit ráncba szedni. Ha Te nem éred jól magad a jelenlegi állapotodban, akkor változtass. Ha van időd tornázz, menj el fodrászhoz és vegyél pár új rucit, mire hazajön a férjed. Neked is és a kapcsolatotoknak is jót fog tenni.

Gratulálok a babához és sok boldogságot Nektek!

2009. júl. 30. 16:20
 13/15 A kérdező kommentje:
Próbálkozom a változtatással, de mivel egyedül vagyok a gyerekkel, elég nehéz és biztos, hogy időbe fog telni, hogy újra teljesen a régi legyek. Azért köszönöm a válaszokat..még gondolkodom, hogy mit csináljak. Vagy megemlítem neki majd telefonon vagy nem szólok semmit, egy email csak félreértést keltene.
2009. júl. 30. 16:23
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nagyon meglepődne a férjed,ha megvádolnád,hogy célozni akart.Biztos nem...Szerintem ártatlan :-)
2009. júl. 30. 16:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul is esne neki...azért kérdeztem itt rá, nem akarok hülyeséget csinálni. Más, amikor valaki távol van és ha lenne egy összezördülés köztünk, biztos, hogy nehezen viselné...amúgy is ez banális dolog. Talán jobban motivál majd a változásra, ha nem is célzásnak szánta. Erre jó volt.
2009. júl. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!