Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 évesen, szűzként, nulla...

23 évesen, szűzként, nulla kapcsolattal, lehet még párt találni?

Figyelt kérdés
Mármint van esély arra hogy még kialakul valami?
2012. szept. 12. 21:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Sok sikert, nekem nem sikerült. 32/f
2012. szept. 12. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Én 23évesen veszítettem el a szüzességemet,és 27évesen lett az első komoly kapcsolatom ami azóta is tart!

33/N

2012. szept. 12. 22:26
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Én 24 vagyok, szűz, mert
2012. szept. 12. 22:30
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
így döntöttem. Volt már párkapcsolatom, és az emberek nehezen is képzelik el, hogy nem volt semmi. Nem aggódom, legalébbis nem nagyon :).
2012. szept. 12. 22:32
 15/24 anonim ***** válasza:
92%

24 vagyok, pár napon belül 25. Igaz, volt már kapcsolatom, de nem feküdtünk le. És lám, élek még, nem érzem magam szardarabnak, kilátástalannak pedig abszolút nem találom a helyzetet.

Egy biztos: ha görcsösen akarod, úgy sosem fog összejönni, vagy pedig beleugrasz valami hülyeségbe hamar, és nagyon megbánhatod.

2012. szept. 12. 22:33
 16/24 anonim ***** válasza:
89%
Egyik jó barátnőm 24 volt, egyetem alatt lett először párkapcsolata, és vele is vesztette el a szüzességét. Ő annyit tett, hogy megrázta magát, azt mondta elég, sportolt és diétázott- lefogyott, nőcisebb lett, mert flörtölgetni, meg olyan ruhákban vonulni, amikben előtte nem mert, és a szerelem is rögtön megtalálta, ahogy sugárzott belőle az önszeretet. Előtte az ő megfogalmazásában: csak várt a sült galambra. Ami ugye nem arról híres, hogy az emberek szájába röppen.
2012. szept. 12. 22:34
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy még lecsúszva semmiről.Nekem is 23 évesen lett először komoly kapcsolatom.Most vagyok annyi.De nekem az az elvem,hogy inkább az egyedüllét és a remény,minthogy egy idiótával vesztegessem az időmet.És bevált:)Lehet,hogy sokan ferdén néznek rád,amiért még nem volt senkid,de akik most piszkálnak,azok 30 évesen ott lesznek elváltan a nyakukon a gyerekkel.Na,akkor cikizzék azt,aki inkább várt egy jó kapcsolatra és nem ugrott bele egyből az elsőbe.Az én életemben volt már ilyesmire példa.
2012. szept. 12. 22:42
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
22:42, ja, ez a két véglet van. Vagy későn kezdesz kapcsolatot, ami a sírig tart, vagy korán, de akkor válás a vége.. hát semmi más utat nem látsz a két véglet között?...
2012. szept. 12. 22:48
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet. En most töltöttem be a 25-öt, kb. 22 eves koromig volt már rengeteg randim, mondhatni, hogy jártam is már 1-2 ferfivel, de nem feküdtünk le. Utána pedig a fősuli alatt nagyon elhagytam magamat, híztam, nem figyeltem magamra, es hát megcsappant az erdeklődők száma, meg amúgy sem akartam ilyen külsővel kapcsolatot. Most összeszedtem magamat, sokat fogytam, elkezdtem a külsőmre megint adni es úgy nez ki van olyan ferfi, akivel nemsokára meg fog törtenni a dolog. Szóval nem kestel le semmiről, de ha otthon gubbasztasz negy fal között, ne várj csodákra. Járj el valahova, foglalkozz magaddal többet, hogy nagyobb legyen az önbizalmad, es ismerkedj. Csak ne görcsölj rá, kezeld lazán a dolgot.
2012. szept. 13. 00:23
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is majdnem 23 voltam, amikor összejöttem a párommal. Előtte én is voltam keseredve, hogy magányos nőként halok meg 40 macskával meg sosem fog senki szeretni, mert ha eddig nem sikerült (jó, az tény, hogy önbizalomhiányos vagyok stb., valszeg ez is belejátszott), ezután sem fog... aztán jött a barátom. Sztem van, akivel később történik ez meg, ennyi.
2012. szept. 13. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!