Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj, hogy zavar...

Velem van a baj, hogy zavar az alábbi dolog?

Figyelt kérdés

Az egyik szomszéd családdal nagyon jó kapcsolat alakult ki. A nevelőapjukkal és az anyjukkal él a fiatalkorú és a kiskorú gyerek.

A kislány nagyon imádja a páromat, amikor meglátja nyakába ugrik. Eleinte viccnek vettem, hogy a kiskorú lányt mondták, hogy ő a párom asszonya. Idegenek előtt inkább úgy jött le a sztori, hogy a párom pedofil.

A kislány miatt sok közös programunk van, persze ilyenkor az a helyzet, hogy 2-3 órára le vagyok tojva, párom pedig a kislánnyal. Fogja a kezét, a nyakába veszi, teljesen úgy viselkedik vele mintha a lánya lenne.

A magánéletünk "romokban" hever. Hazafelé az az első a páromnak, hogy megy a szomszédba lejelentkezni (a nő párja, aki a gyerekek mostohaapja, külföldön dolgozik), megkérdezi mi volt a kiscsajnál a suliban, evett-e, megtanult-e stb.

Miután kicsacsogta magát és hazajön, már fáradt (a szexhez), fáj a feje, nincs kedve beszélgetni.

Fürdés és vacsora után rögtön az az első gondolat, hogy menjünk le a ház elé a szomszédokhoz, vagy menjünk át.

Már unom,hogy nem tudunk nélkülük létezni.

Tudom, hogy gáz, hogy egy kislányra vagyok féltékeny...de tényleg elegem van, hogy soha nem akar kettesben lenni,és bármi program adódik, az az első, hogy a szomszédékkal együtt csináljuk.

Már arra sem emlékszem mikor feküdtünk le utoljára. Nekem hiányzik a párom. Fáj, hogy a saját fiával még negyedannyit sem törődik, mint egy vadidegen gyerekkel.

Már abban sem vagyok biztos, hogy a párom szeret.

2012. szept. 12. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem látsz rémeket..
2012. szept. 13. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
mi lett?
2016. máj. 31. 20:58
 13/13 A kérdező kommentje:

2014-ben szakítottunk, kiderült hogy az exem meg a szomszéd anyuka többször lefeküdtek egymással.

Azóta már ők sem beszélnek, az exem el is költözött abból a házból, már új barátai vannak.

Az anyukát meg feleségül vette a külföldön melózó pasija.

2016. aug. 19. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!