Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is sokat járok a...

Szerintetek is sokat járok a szüleimhez?

Figyelt kérdés

Párom szerint igen.Nem mondja ki,de utal rá.Ők nincsenek jóban,nem beszélnek,haza is egyedül járok.Ma mondtam a páromnak,hogy gondoltam holnap elmegyek haza,ugy sem lesz itthon egész nap.Erre a válasza,már megint??Most voltál..flegmán persze.Heti 1x megyek,sokszor a buszra is adnak pénzt,ez sem lehet a kifogása..(múlthéten voltam)

Az ő anyja persze 1 emelettel lejjebb lakik,akkor megy mikor akar,ma is egész nap ott van,segít,vasárnap is megy.Munkából ha jön haza,bemegy,igaz nem minden nap,de bármikor mehet.

2012. szept. 12. 16:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Nem. Ők a szüleid. A lényeg az, hogy a barátnőddel többet legyél :)
2012. szept. 12. 16:22
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Tükörbe nézett és magáról beszélt. Ne hallgass rá, szerintem nagyon jó dolog hogy minden héten legalább egyszer meglátogatod őket. :)
2012. szept. 12. 16:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő :) Már most elment a kedvem attól,hogy holnap menjek,mert a párom...de pénteken lehet elmegyek.
2012. szept. 12. 16:25
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Te nem-bár nekem a heti egy sok lenne(2 hetente szoktam)- de a párod... Szerintem azért a HETI 2-3 már elég nagy gáz.
2012. szept. 12. 16:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát Ő csak ne beszéljen semmit, amikor az anyja alattatok lakik, és, ahogy leírod, elég sokat segít neki, ami szép is. Ő nap, mint nap látja az anyját. Hogy jön ahhoz, hogy sajnálja tőled azt, hogy látogatod a szüleidet? És Ő miért nem megy veled? Nem szép viselkedés...
2012. szept. 12. 16:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Anyumékkal nem beszélnek.Van,amikor 2 hetente megyek csak,de én úgy gondolom,hogy heti 1 még belefér.

Köszönöm,hogy irtatok.

Vasárnap is egyedül leszek,lemehetnék vele,de én nem tudok úgy elbeszélgetni az anyjával,inkább itthon tevékenykedem.

2012. szept. 12. 16:42
 7/13 A kérdező kommentje:

Hát igen,nap mint nap látja,ha az én szüleim is közel laknának(szomszédba),akkor ha csak 2 szót is véltanánk...

De utazok,igy akkor egész nap ott vagyok.

2012. szept. 12. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok a heti 1 alkalom.

Miért nincsenek jóban?

2012. szept. 12. 16:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A heti 1 tök normális. Bár én is megtehetném...
2012. szept. 12. 16:55
 10/13 anonim ***** válasza:

nem értem, mit kritizál, mondd meg neki, hogy járjon ő is annyit amennyit te, akkor majd befogja.

A heti egy megfelelő, szerintem, főleg, ha messzebb laknak.

2012. szept. 12. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!