Szerintetek is sokat járok a szüleimhez?
Párom szerint igen.Nem mondja ki,de utal rá.Ők nincsenek jóban,nem beszélnek,haza is egyedül járok.Ma mondtam a páromnak,hogy gondoltam holnap elmegyek haza,ugy sem lesz itthon egész nap.Erre a válasza,már megint??Most voltál..flegmán persze.Heti 1x megyek,sokszor a buszra is adnak pénzt,ez sem lehet a kifogása..(múlthéten voltam)
Az ő anyja persze 1 emelettel lejjebb lakik,akkor megy mikor akar,ma is egész nap ott van,segít,vasárnap is megy.Munkából ha jön haza,bemegy,igaz nem minden nap,de bármikor mehet.
Anyumékkal nem beszélnek.Van,amikor 2 hetente megyek csak,de én úgy gondolom,hogy heti 1 még belefér.
Köszönöm,hogy irtatok.
Vasárnap is egyedül leszek,lemehetnék vele,de én nem tudok úgy elbeszélgetni az anyjával,inkább itthon tevékenykedem.
Hát igen,nap mint nap látja,ha az én szüleim is közel laknának(szomszédba),akkor ha csak 2 szót is véltanánk...
De utazok,igy akkor egész nap ott vagyok.
Nem sok a heti 1 alkalom.
Miért nincsenek jóban?
nem értem, mit kritizál, mondd meg neki, hogy járjon ő is annyit amennyit te, akkor majd befogja.
A heti egy megfelelő, szerintem, főleg, ha messzebb laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!