Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok kölcsönadni pénzt...

Szoktatok kölcsönadni pénzt közeli barátoknak ha kérnek? Vissza szokták adni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 11. 11:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én barátnak mindig adok, ha tudok, eddig minden alkalommal visszakaptam. Viszont megjegyezném, hogy barátomnak csak tényleg azt nevezem, akikkel szoros kapcsolatban állok és megbízom bennük.
2012. szept. 11. 17:56
 22/23 anonim ***** válasza:

van egy nagyon szűk kör, akinek akár 10 ezret is, de ez csak 2-3 ember. eddig mindig megadták, ha kellett a föld alól szedték össze határidőre. általában rezsire, ételre kellett hó végén, szóval még ha úgy alakul, h nem tudják megadni, akkor sem lett volna örök harag.

egy ezrest tágabb körnek is adok, a feltétel, hogy legyen legalább 2 közös ismerős, akik úgymond referenciaszemélyek, valamint ha a kedves adós nem lenne korrekt, akkor nyomást gyakorolnak rá.

szerencsére jó emberismerő vagyok.

egyszer egy zűrös csávó megvágott 1500zal. valahol sejtettem, hogy ez lesz a vége, de nagyon jól adta elő magát... tanulópénznek épp elég, szerencsére azért kenyérre maradt :D

2012. szept. 11. 23:06
 23/23 Berlin válasza:
Én a másik oldalon állok. Sokszor kértem kölcsön barátoktól, mindig vissza adtam kamatostul. Szóval nem mindenki g.e.c.i.
2012. szept. 15. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!