Vannak olyan élettársak/feleségek (ahol közös gyerek is van), akiket elhagyott a társuk/férjük egy másik nő miatt, majd néhány hónap után "hazament" a hűtlen társ?
Gondolom puhatolózik, mit lehet tenni. Szerintem ha nem veszed a lapot akkor előbb utóbb ugyis odaáll és elmondja mit akar. Ne kérdezz rá.
Vagy csak szimplán lelkiismeretfurdalása van és kedveskedik.
Bar nem vagyunk hazasok es gyerek sincs elmeselem kicsi tortenetunket. Remelem nem baj?! Tuz es viz voltunk a kapcsolat elejetol. Sokat vitatkoztunk. Parom nagyon konzervativ eleg nehez megfelelni neki ugy, hogy kozben maradjon valami az igazi enembol is. Fokent ilyen jellegu vitaink voltak. Mindig megoldottuk megbeszeltuk oket. 11 honap eggyutt eles utan mar azt hittem a teljesen "megfojt". Nagyon bizalmatlan ember. A multja miatt. Kertem tole, hogy koltozzunk kicsit kulon (ez azt jelentette, hogy en felkoltozok anyaek ami a 2. Szomszedba van) vegyuk lazabbra a figurat, hogy ne veszitsuk elegymast. O olyan lazara vette, hogy egy het mulva kez a kezben mar massal volt. 1 honap mulva pedig mar eggyutt eltek.
Dragam allitja, hogy soha nem csalt meg amit en nem igazan hiszek el. Mielott elkoltoztem rendszeresen jart at egyik ismerosekhez. Tobbet volt ott mint otthon. Az utolso honapban mar ez is nagyon rasegitett, hogy a koltozes mellett dontsek. Es mint kiderult a leanyzo veletlenul pont ott lakott. (ott berelt szobat)...
A lenyeg a lenyeg kozel 4 honapig eggyutt voltak epp koltozni keszultek. Mikor a parom utalasokat tett az fb hogy elore tudja hogy hulyeseget csinal es szerelmes szamokkal bucsuzkodott. a vege az lett h csak a lany koltozott mi meg kibekultunk. Ennek fel eve mar.
Mindennel jobban szeretem es fel eve probalok ujra hinni de nem megy. Pedig nem ad okot ra... Most emiatt vagyunk gondban. Es nem tudom h megfogjuk e tudni oldani.
Amit megtanultam: Nem megbocsajtani nehez, hanem Felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!