Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan élettársak/felesé...

Vannak olyan élettársak/feleségek (ahol közös gyerek is van), akiket elhagyott a társuk/férjük egy másik nő miatt, majd néhány hónap után "hazament" a hűtlen társ?

Figyelt kérdés
Hogy történt?Bíztok benne?Miért fogadtátok vissza? Milyen volt viszonyotok a "távolléte" alatt? Mik voltak a jelek,hogy vissza akar menni?

2012. szept. 9. 12:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem ájultam el a kajaviteltől,csak meglepett....ismerem,tudom hogy tapos valami miatt...nekem nem kell kaját hoznia,bevásárolni meg ilyesmi,mégis megteszi,leteszi az öltőzőben amit vett,nem is tudok róla,aztán megy...nem engedi ki fizetni sem...szóval nem vagyok elájulva...azt már mondtam neki párszor,hogy ez így nem oké,de meg sem hallja...meg fel hív,csak úgy...fél órát beszél...fura...ezért kérdeztem,mi lehet ennek az oka?Volt e már valaki hasonló szituban...
2012. szept. 9. 12:59
 12/21 anonim ***** válasza:

Gondolom puhatolózik, mit lehet tenni. Szerintem ha nem veszed a lapot akkor előbb utóbb ugyis odaáll és elmondja mit akar. Ne kérdezz rá.

Vagy csak szimplán lelkiismeretfurdalása van és kedveskedik.

2012. szept. 9. 13:23
 13/21 A kérdező kommentje:
A lelkiismeret-furdalás kilőve...neki sose volt...akkor nem csalt volna 6 éven át...meg nem csalná a mostani nőt sem...akibe állítólag szerelmes...az viszont tény,hogy a múlkor egy ismim vitt ki dolgozni,ő csak "lovag"-nak nevezi,mert szoktunk beszélni telón is,meg sms-ezni is szoktunk,és ezt ő tudja,mivel egyszer aludtam mikor jött,ő meg addig átturta a telómat,szóval meglátta,hogy más vitt ki dolgozni,nem kolléga,és első adandó alkalommal elfordta nekem az illetőt mindenféle hülyének,stb...végül is kb:azóta kedvesebb...
2012. szept. 9. 13:48
 14/21 anonim ***** válasza:
Engem igen, már évek óta vele él, de mondja, hogy visszajönne... én meg beintettem.
2012. szept. 9. 13:58
 15/21 A kérdező kommentje:
14:részleteket elárulsz?
2012. szept. 9. 14:02
 16/21 anonim ***** válasza:

Bar nem vagyunk hazasok es gyerek sincs elmeselem kicsi tortenetunket. Remelem nem baj?! Tuz es viz voltunk a kapcsolat elejetol. Sokat vitatkoztunk. Parom nagyon konzervativ eleg nehez megfelelni neki ugy, hogy kozben maradjon valami az igazi enembol is. Fokent ilyen jellegu vitaink voltak. Mindig megoldottuk megbeszeltuk oket. 11 honap eggyutt eles utan mar azt hittem a teljesen "megfojt". Nagyon bizalmatlan ember. A multja miatt. Kertem tole, hogy koltozzunk kicsit kulon (ez azt jelentette, hogy en felkoltozok anyaek ami a 2. Szomszedba van) vegyuk lazabbra a figurat, hogy ne veszitsuk elegymast. O olyan lazara vette, hogy egy het mulva kez a kezben mar massal volt. 1 honap mulva pedig mar eggyutt eltek.

Dragam allitja, hogy soha nem csalt meg amit en nem igazan hiszek el. Mielott elkoltoztem rendszeresen jart at egyik ismerosekhez. Tobbet volt ott mint otthon. Az utolso honapban mar ez is nagyon rasegitett, hogy a koltozes mellett dontsek. Es mint kiderult a leanyzo veletlenul pont ott lakott. (ott berelt szobat)...

A lenyeg a lenyeg kozel 4 honapig eggyutt voltak epp koltozni keszultek. Mikor a parom utalasokat tett az fb hogy elore tudja hogy hulyeseget csinal es szerelmes szamokkal bucsuzkodott. a vege az lett h csak a lany koltozott mi meg kibekultunk. Ennek fel eve mar.

Mindennel jobban szeretem es fel eve probalok ujra hinni de nem megy. Pedig nem ad okot ra... Most emiatt vagyunk gondban. Es nem tudom h megfogjuk e tudni oldani.

Amit megtanultam: Nem megbocsajtani nehez, hanem Felejteni.

2012. szept. 11. 20:29
 17/21 A kérdező kommentje:
Kösz,hogy elmesélted...elfelejteni nem lehet,az biztos...meg a kisördög is mindíg bujkálna..meg a bizalomnak is annyi már szerintem...
2012. szept. 11. 20:34
 18/21 anonim ***** válasza:
16/16 vagyok. A tavollete alatt a viszonyunk : masfelhonapig ingazott 2 kozott. Majd amit megelegeltem es "felnyilt" a szemem nem kertem belole. Pedig nagyon szerettem. Aztan semmilyen. es hogy miert fogadtam vissza? Hmm jo kerdes... Mert a szerelem elvakitott.
2012. szept. 11. 20:36
 19/21 A kérdező kommentje:
hát nem tudom...egyenlőre nem akarok tudomást venni a közeledéséről,mert úgy érzem ...szóval ő sem tudja mit akar...majd ha biztos lesz magában,és elémáll,akkor beszélgethetünk..ha ezt nem teszi meg,akkor maradjon...de sokszor sok mindenkivel megcsalt...hiába igérgetne...megtenné ez után is...csak idő kérdése...
2012. szept. 11. 20:40
 20/21 anonim ***** válasza:
A szüleim esete szerintem intő és elgondolkodtató például szolgál, ezért veletek is megosztom a történetüket/történetemet. Először is, a szüleimet miattam késztették házasságra, nem tervezett gyerek voltam, bár a szüleim már majdnem 1 éve együtt jártak, mikor anya teherbe esett velem. Apa akkor is nagyon gyerekes és éretlen volt, nem is volt dolgozott még nagyon, eleinte nem is akartak összeházasodni, csak megtapasztalni, milyen lenne, ha együtt élnek. Aztán ugye szülői nyomásra lezajlott az esküvő, megszülettem és csodák csodájára nagyon is jól megvoltak, egyedül talán az anyagi gondok jelentettek problémát, mivel sokáig albérletben éltünk, ami elég sok pénzt felemésztett. 9 éves voltam, mikor anyáék elváltak, előtte nem sokkal született meg a kishúgom, pont egy nagyon zűrös időszakban sajnos. Kiderült, apa már régóta, 1-2 éve megcsalja anyát, két vasat tartott a tűzben, így is fogalmazhatunk. Mikor elváltak, apa tulajdonképpen ott hagyott minket anyával és a húgommal együtt, bár azt is tudni kell, hogy a válást nem apa indította el, hanem anya. Habár még elég fiatal voltam, 10 éves, de én is észrevettem annak a jeleit, hogy anya és apa újra jó viszonyban vannak, és apa rengeteget jár haza. 3 év múlva vissza is költözött hozzánk, bár megtehette volna, hogy továbbra is ott marad, ahol a válást követően lakott. Azóta eltelt lassan 7 év, és ők azóta elég jól megvannak, bár azért veszekednek, többnyire nagyon idióta dolgokon (apám rendmániás). Csak azért írtam ezt le, hogy a romokból is lehet újra erős várat építeni. Viszont mikor megkérdeztem anyát, hogy ugyanúgy megbízik-e apában, mint anno, azt felelte, már sosem fog úgy megbízni benne. És őszintén szólva, én anya helyében teljesen biztos, hogy nem fogadtam volna vissza, és az első megcsalás után elküldtem volna melegebb éghajlatra
2012. szept. 15. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!