Mivel lepjem meg Édesanyámat 60. szülinapján?
Minden ki más!
Én mindig olyat veszek ha nagy örömet akarok szerezni,ami a házába kell.Pl. most mindenképpen karácsonyra páraelszívót veszek,mert már nagyon szeretne de nincs rá pénze.Én olyat vennék ami nem drága.pl. elromlott a hajvágógépje mivel fodrász, és vettem neki mert nem tudta megvenni . nagyon örült neki.Mint minden nő szereti ha a háza szép, én vennék neki valamit a házba. Szél rózsát én nem vennék mert drága és elszárad szerintem ő is jobban örülne ha olyat vennél ami már romlóban van, hogy nem jó a hűtője vagy sütője páraleszívó, 9.000ért már lehet kapni,vasaló, vagy vasalóállvány, porszívó,
Amikor az anyukám 50 éves lett,csináltunk neki egy műsort!!Persze megkönnyítette a helyzetemet,hogy én évekig tanultam énekelni!!A zongorista barátommal összeállítottunk egy 3/4 órás műsort,az egész meglepi volt!
Idén sajnos nem ünnepeltünk,mert az apukám elhagyott minket!!Tegnapelőtt volt az anyu szülinapja,és csak annyit mondtam neki skype-on(mert sajnos most nem vagyok otthon vele),hogy igyunk egy pohár bort a szülinapja egészségére!Közben nézegettem az apu fényképeit,és eszembe jutott,hogy csinálok egy hatalmas kollázst az apukám mosolygós fényképeiből,egy gyönyörű keretbe rakom,és utólag elviszem azt az anyukámnak!!Jobban fog neki örülni,mintha 54 szál rózsát kapott volna!!Én azt tudom javasolni,hogy ezt te is megteheted,a saját,a család,az ő fotóival,minél színesebb és kedvesebb,annál jobb!!Ennek biztosan nagyon örülne,mert ez nem hervad el,és amíg ő él,csak ránéz a képre,és mindig öröm fogja eltölteni őt.
Köszönöm a válaszokat!
Nagyon tetszik a kép ötlet arra tényleg mindennap ránézhet. Valószínű egy DVD-t is gyártunk a tesók és az unokák lesznek rajta valami szép zenével.
A tartósított rózsa is nagyon tetszik. Meg tudnád mondani hol készítenek ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!