Mivel lepjem meg Édesanyámat 60. szülinapján?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 16:16
1/17 anonim válasza:
60 szàl rozsa,egy szülinapitorta ezzel vàrnàtok,vagy a lakàsàn,de kiküldenétek,elötte,és valami szép dalt lejàtszani neki,pl_:
2/17 anonim válasza:
Én anyukámnak 40re akartam 40 szál rózsát venni, de a virágboltos azt mondta, hogy nem javasolná, mert az akkora lenne mint egy asztal. Akkor képzelj el 60at. Pedig neki megérte volna.
3/17 anonim válasza:
Engem a gyerekeim meghívtak egy ebédre,melyen az egész család részt vett.Kaptam egy csokor rózsát és egy drága könyvet.És egy tortát is készíttetek.Együtt pedig lefényképezkedett az egész család.
4/17 anonim válasza:
Nemrég volt anyukám 56. szülinapja. Nem nagyon volt pénzem, ezért a következőt találtam ki:
Sütöttem 24 db muffint, és ráírtam fehér cukormázzal hogy: "BOLDOG 56. SZÜLINAPOT ANYU!" (ha jól kiszámolod, ez 23, és az utolsóra lehet rajzolni virágot vagy valamit!) Ez kb. 2 óra alatt megvan, annyi időre meg el lehet küldeni otthonról. Ja és én csokis muffint csináltam, úgy még érdekesebb volt. Meg kapott mellé 1 szál virágot.
18L
5/17 anonim válasza:
Ez nagyon kedves ajändek. Gratulälok hozzä.
6/17 anonim válasza:
Ha az a viràgcsokor olyan nagy mint az asztal,az se hàtràny.
Én örülnék anyi viràgnak:)
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Én is valami nem hétköznapira gondoltam.
Várom a további ötleteket!
2009. júl. 29. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!