Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elutazik a férjed külföldre...

Ha elutazik a férjed külföldre 1,5 hétre munka ügyben ( ez biztos) és nem ír csak 2 sms-t és felhív 1x kb 2 percre, akkor mire gondolnál?

Figyelt kérdés
Nő?
2012. szept. 8. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem csábul el, ha nem akar. Bízzál annyira a férjedben, hogy agya is van meg szíve, nemcsak farka. Én nem idegeskednék, ha otthon minden rendben lenne általában.
2012. szept. 8. 14:42
 22/26 A kérdező kommentje:
tudtam én, hogy ide kell feljelentkeznem :)
2012. szept. 8. 15:06
 23/26 anonim ***** válasza:
47%
Nekem kevés lenne :( sajnos kombinálnék és számlát csinálnék :(
2012. szept. 8. 15:54
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan messzire ment, hogy ott pont fordítva vannak a napszakok, akkor érthető, hogy nem lóg a telefonon. Rendben, hogy a cég fizeti a számlát, de azért szerintem egy főnök sem szeretne olyan számlát kapni a kezében, amiben 20 perces jócskán emelt díjas dumálások vannak. Arról valahogy lerí, hogy nem munkaügyben történtek. :) Nincs internet közelben? Esetleg megbeszélhettétek volna, hogy e-mailben tartsátok a kapcsolatot. Ez a másfél hét nem sok, ha "össze vagytok nőve", akkor is ki lehet húzni napi egy-egy kiadósabb e-maillel + napi 2 perc telefonnal. Levelet akkor ír, amikor tud, te szintén akkor válaszolsz amikor tudsz. 1,5 hetet lazán ki lehet így bírni. De akár enélkül is. :)

Ha nem lenne okom féltékenykedni, akkor nem is kombinálnék. Megkérném, hogy meséljen e-mailben mik történnek vele. :)

2012. szept. 8. 18:34
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy baj van.

Mivel mi kommunikálunk egymással a kapcsolatunkban így abban a 2 percben elmondaná, hogy miért nem fog hívni és, hogy ne aggódjak.

Ha mondjuk hét elején hívott volna és azóta nem akkor aggódnék a testi épsége miatt.

Megcsalásra még véletlenül sem gondolnék ilyen esetben. Azt direkt nem ilyen egyértelműen csinálná a férjed.

2012. szept. 8. 19:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Te ismered a férjed, hogy ez mennyire szokatlan tőle. Nekem biztos kevés lenne, de ha ez jellemző rá akkor ne agyalj. Mondjuk mi még a férjemmel úgy is beszélünk vagy kétszer telefonon, hogy egy munkahelyen vagyunk. :)
2012. szept. 9. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!