Ha elutazik a férjed külföldre 1,5 hétre munka ügyben ( ez biztos) és nem ír csak 2 sms-t és felhív 1x kb 2 percre, akkor mire gondolnál?
ez a női logika megnevezés meg a jelző is jó :)
céges telefonja van, nem ő fizeti
nem,nem adott rá okott...de ha egy férfi ölébe dobja magát egy nő mondjuk egy esti vacsi utána leülés után és izgatni kezdi( láttam már ilyet, amikor én voltam tréningen), akkor...ki tudja...van olyan, hogy valaki elcsábul a bujaság miatt?
én írtam és küldtem mms-eket...pediglen én fizetem, nem a cégem...
végül is megnézetem a prg leírást...elég kötött, lótásfutás...amikor meg ott nappal, itt éjjel...
na, próbálok nem kombinálni és az én kollégáimból kiindulni..
ja...mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is túnt fel...bár ilyen hosszú időre(relatíve) még nem ment el
A cég nem azért fizeti a telefont,hogy a családdal traccspartizzon. A legtöbb céges telefon be is van chippelve. Anyukám sem hívott a héten, pedig ő csak Bécsben van.(munka)
+ az időzóna miatt szerintem nem akar hívni, nem akar felkelteni titeket.Ráadásul neki éjszaka pihennie kell,másfél hétig toppon kell lennie. Kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!