Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elutazik a férjed külföldre...

Ha elutazik a férjed külföldre 1,5 hétre munka ügyben ( ez biztos) és nem ír csak 2 sms-t és felhív 1x kb 2 percre, akkor mire gondolnál?

Figyelt kérdés
Nő?
2012. szept. 8. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmire. Biztos naiv vagyok. Ha meg akarna csalni, ezt megtehetné úgyis, hogy naponta felhív és a szerelméről biztosít.
2012. szept. 8. 13:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Arra, hogy a feleség, azaz én is ugyanolyan egyszerűen felhívhatom, nem kell elvárni, hogy ő szóljon.
2012. szept. 8. 13:53
 13/26 anonim ***** válasza:
44%
10 nap alatt háromszor keresett? A napi keresés az alapvető nálam. Mikor a párom külföldön volt 1 hetet, a napi 1-2 sms megvolt, nem olyan sokkal drágább mint belföldön. Én nem gondolnék semmi extrára (hogy megcsal vagy valami), de rosszul esne hogy nem törődik velem és nem hiányzom neki
2012. szept. 8. 14:11
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
ja és azt hozzátenném, hogy igaz hogy sokszor én írtam az első sms-t, de ez nem baj. Te miért nem írtál neki? :D
2012. szept. 8. 14:12
 15/26 A kérdező kommentje:

ez a női logika megnevezés meg a jelző is jó :)

céges telefonja van, nem ő fizeti

nem,nem adott rá okott...de ha egy férfi ölébe dobja magát egy nő mondjuk egy esti vacsi utána leülés után és izgatni kezdi( láttam már ilyet, amikor én voltam tréningen), akkor...ki tudja...van olyan, hogy valaki elcsábul a bujaság miatt?

én írtam és küldtem mms-eket...pediglen én fizetem, nem a cégem...

végül is megnézetem a prg leírást...elég kötött, lótásfutás...amikor meg ott nappal, itt éjjel...

na, próbálok nem kombinálni és az én kollégáimból kiindulni..

ja...mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is túnt fel...bár ilyen hosszú időre(relatíve) még nem ment el

2012. szept. 8. 14:20
 16/26 A kérdező kommentje:
mi is sms, beszéd telón v neten eddig, ezért is tűnt fel...mármint naponta :)
2012. szept. 8. 14:20
 17/26 A kérdező kommentje:
zöldszemű szörnyeteg kombinálva egy kis kombinatorikával és kisebbségi komplexussal :)
2012. szept. 8. 14:21
 18/26 anonim ***** válasza:
70%

A cég nem azért fizeti a telefont,hogy a családdal traccspartizzon. A legtöbb céges telefon be is van chippelve. Anyukám sem hívott a héten, pedig ő csak Bécsben van.(munka)

+ az időzóna miatt szerintem nem akar hívni, nem akar felkelteni titeket.Ráadásul neki éjszaka pihennie kell,másfél hétig toppon kell lennie. Kb. ennyi.

2012. szept. 8. 14:31
 19/26 A kérdező kommentje:
mondjuk, nekem se volt sok időm, erőm, kedvem írogatni
2012. szept. 8. 14:34
 20/26 A kérdező kommentje:
mármint hajdan..nem mostanában voltam téringen meg csapatépítő értelmetlenségeken :)
2012. szept. 8. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!