Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem jön le így, vagy...

Csak nekem jön le így, vagy szerintetek is gyűlöl a nővérem?

Figyelt kérdés

Ő 27 éves és még mindig velünk lakik. És itthon állandóan piszkál, legtöbbször azzal, hogy milyen dagadt vagyok (csak úgy hozzáteszem, ő sokkal kövérebb, mint én)

Aztán van, hogy úgy bánik velem, mint egy darab sz.rral. Tegnap pl mentem fogatmosni, a kislánya, az unokahugom meg bement nagyvécézni éshát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ha fogmosáskor tőlem 40 cm-re wc-znek, el is hánynám magam, ezért hátrébb mentem a radiátorhoz, a nővérem meg bejött, aztán így odaszólt nekem, hogy -Te miért nem a csapnál mosod a POFÁDAT? És ezt szószerint így mondta.

Amikor a barátja vagy egy régi barátnője, valakije itt van nálunk, még rosszabb. Olyan, mint egy kisgyerek, aki produkálni próbálja magát; amikor a folyosón szembe jönnek velem, direkt nekem jön és leáll ordibálni, hogy -Húzzá' má' az útból, tacskógyerek!!!! (Ezt is pontosan így mondta)

Meg most nem rég új munkahelye lett és sokat kell pakolgatnia meg minden, és az a lényeg, hogy az utóbbi pár hónapban fogyott vagy 5-6 kg-ot, mert régebben tényleg nagyon kövér volt, bár még most is az, mégis mindig azzal példálózik nekem, hogy jajj, hogy ő már mennyit fogyott, és folyamatosan csak fogyni fog, én meg egyre csak dagadok! Igaz, hogy az utóbbi pár évben feljött rám pár kg, de ez kb azzal magyarázható, hogy kamasz vagyok, és úgy vettem észre, nem én vagyok az egyetlen tini lány, aki 15 évesen már nem úgy néz ki, mint egy 8 éves atlétanő...

Mindegy...

És hát igazából fogalmam sincs, mi a kínja, ugyanis nem szeretnek jobban a szüleim, mint őt, sőt! Anyám egyenesen utál, ezt mindig a szemembe mondja. És komolyan is gondolja, de végülis kölcsönös. Egyáltalán annak örülhet, hogy ezek után még az anyámnak szólítom, bár egy ilyen ember még ezt a jelzőt sem érdemelné meg...

Visszatérve a nővéremre, az se lehet a baj, hogy jobb cuccokat vesznek nekem, mint mondjuk neki ennyi idős korában, vagy hogy többet törődnének velem. Épp ellenkezőleg: 3, HÁROM(!!!) éve ugyanazokba a ruhákba járok iskolába, ráadásul össz-vissz van 3 gatyám, de ezek közül is már csak 1-et hordhatok, mert a másik kettőnek már majdnem 10 cm-es lyuk van a lába között. Arról nem is beszélve, hogy szinte mindegyik fehérneműmet örököltem...

Nincs egy normális iskolatáskám sem. A szüleimet nem is érdekli, mi van velem, mindig, amikor mondom nekik, hogy fel akarom mondani pl az irodalmat, szószerint elküldenek a "büdös p!csába, hogy tőlem még tv-zni se lehet!"

Bocsi, hogy hosszú lett...

Szerintetek is utál a nővérem?

15/l

2012. szept. 7. 20:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

most vagy 15, ha most nem tudsz pl. kollégiumba menni, akkor érdemes lenne kidolgozni egy tervet, hogy pl. 18-19 évesen hogyan tudnál eljönni otthonról (máshol tanulni, vagy dolgozni).

Nem azt akarom mondani, hogy végleg menj el tőlük, csak szerintem jó lenne egy kis távolság, hogy ne minden nap hallgasd ezeket a bántásokat!

már most el lehetne menni egy pályaválasztási tanácsadóba és érdeklődni és kidolgozni a 3 éves tervedet:)

[link]

sok sikert:)

2012. szept. 8. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!