Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt a barátom, mégsem...

Megcsalt a barátom, mégsem érzek semmit, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éves kapcsolat után bukott le a szemét. kb 2 hete történt, de semmit nem érzek. Jobban szeretem az életemnél mégis megrémít, hogy még csak egy könnycseppet sem ejtettem miatta.

2012. szept. 7. 18:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha nem érzel semmit,örülj neki,addig se fáj...Először nekem is közömbös volt, pedig én már nem is igazán szerettem akkor, válságban volt a házasságunk.De utána rettenetesen fájt, most 2 év után csitult csak el.

Ha nem írtad volna, hogy szereted, azt gondolnám, azért nem érzel semmit, mert már közömbös számodra.

Szerintem is, még nem fogtad fel igazán...de addig jó...

2012. szept. 8. 09:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem sejtem miről beszéltek, kezdődik. :(
2012. szept. 8. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Kapcsolatfüggő vagy. Nem szeretnél 3 év után ismét szingli lenni, ezért ragaszkodsz egy már megromlott kapcsolathoz.

Döntsd el, hogy melyik a cikibb: szinglinek lenni, vagy kapcarongyként élni egy kapcsolatban?

2012. szept. 8. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy érzed magad? :S
2012. szept. 10. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!