Mi volt életed legnagyobb csalódása?
10-es (12:50)!
Az IGAZI soha nem csalna meg.
basszus, ennyi csalódás. nem is tudom, miért nem tudnak az emberek körültekintően , előre tervezetten élni . Talán, akkor nem lenne ennyi csalódás.Igaz, én is megkíséreletem ilyennek lenni, ilyen is voltam és vagyok, de sajnos nem rajtam múlt, hogy csalódtam. pedig sokan azt hiszik, hogy örökké élnek, pedig nem. akkor miért tesznek tönkre maguk körül sok mindent és mindenkit.
amugy egy valamit el felejt mindenki ami egy helyzet és annak következménye és nem szeretném erre és csak erre fogni.
aki még emlékszik a nagy válság előtti életre. sokkal jobb volt . majd ugye jött a nem is tudjam minek nevezzem polyáca , nevét nem mondanám, dübörök a gazdaság, és egyébb öszödi beszéd.Az embereket arra sarkalta, hogy jobb lessz, volt mire építeni. sokan azt hitték, pedig ma pont őkjet akik hittek, vádoljuk és okoljuk. minek vettél föl annyi hitelt alapon. majd ugye jött a válság, a konfliktusok korszaka. a baj maradt, de élni is jó lenne. szóval csalódás ide, vagy oda. mindenki csalódik, de egyben szerintem mindenki és pártfüggetlenül mondom. a politikusokban . azokban lehetett, ez itt a válság, és a csalódások korszaka. a kis ember meg érzi a gondot és olykor akarat aellenére is ,csalódást okoz a másiknak, szóval , szerintem ebben az országban mindenki csalódott, azokban akikben bíztunk és rájuk szavaztunk. bizalmi válság. ettől jobban senki sem tud, mint amikor az országot , amiért őseink küzdöttek, bagóért eladják. csupán a saját zsebük megtömése érdekében. hangsúlyozom , pártfüggetlenül mondom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!