Hogyan lehet fizikailag és pszichésen ráállni a munkára?
Eddig nagyrészt kötetlen munkaidőben dolgoztam, határidőkkel. Ez egyfajta rendszertelen életmódot is eredményezett, későn feküdtem (sokszor éjjel dolgoztam), néhány napig ész nélkül dolgoztam, után egy hétig semmi.
Nemrég lett 8 órás állásom és a szervezetem nem bírja utolérni magát. Reggel kóma vagyok. Enni képtelen vagyok korán reggel, viszont 10 körül már mardos az éhség.
Kora délután zombi vagyok, majdnem felborulok - estére meg felpörgök és alig bírok elaludni. Reggel megint kóma vagyok.
Az agyam is késleltetve kapcsol át. Délutánig "hazavágyom", este meg nem bírom a munkáról leállítani az agyamat.
Mi segítene?
Viszek magammal kaját, de az időmet nem én osztom be. Néha délután kettőkor jutok ki a konyháig (irodában, asztalnál tilos enni), mert mindig van valami teendő és munkakörömből kifolyólag nem mondhatok nemet, nem csúsztathatom későbbre.
Kávéval szokta kelni mindig, de az végképp összerántja a gyomromat, utána 1-2 órán át esélytelen, hogy egy falat is lemenjen.
Esti időben lefekvés...lefekszem én, csak kipattant szemekkel nézem a plafont későig. Pont ez a bajom, hogy este nem vagyok fáradt, reggel annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!