Nem értem a nagymamám! Hogy lehet ilyen?
Figyelt kérdés
Azért nem szeret (és ezt ki is jelentette anno),mert édesanyám akkor esett teherbe velem,mikor a nagypapám haldoklott.Ezért a nagyim rám haragszik,mert mért pont akkor kellett "jönnöm",hogy őt idézzem.Nem szeret és sosem szeretett.Nővérem volt mindig a kedvenc unoka.Ő mindent megkapott,én semmit,de nem is a tárgyi dolgok hiányoznak,hanem a meg nem kapott szeretet.Nem tudom,milyen az,ha valakinek szerető nagyija van.
hogy lehet valaki ilyen?
2012. szept. 6. 17:23
11/13 anonim válasza:
igaz, bocsánat , elsiklottam felette.
akkor azt kérdezem, h ha nem szexeltek volna és nem születik a kérdező, akor a nagyapó még élne???
fenntartom h nagyanyó nem normális
12/13 anonim válasza:
Én 12 évesen nem akartam templomba járni és nagyanyám azt mondta, hogy fekete a lelkem és azóta se nagyon szeret. Érdekes, az ilyen bigott nagymamákkal van a legtöbb baj.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem 9 hónapig haldoklott a nagypapám.De hosszú hónapokig volt beteg.Azt nem tudom,hogy mikor én fogantam,milyen állapotban volt.Csak a mama említette így egyszer régen.De a papát az tartotta addig életben ameddig,hogy kisunokája fog születni és látni akarja! Ő örült nekem!!! Csak sajnos a betegség erősebb volt nála!Lehet ítélkezni,de nyilván nem áll meg az élet akkorsem,ha az ember egy szerette beteg lesz. Köszönöm a válaszokat azoknak,akik értették,mi az,ami fáj,és nem kritizáltak!
2012. szept. 8. 04:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!