Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem gáz, ha...

Szerintetek nem gáz, ha valaki újból és újból kérdést ír ki a kapcsolata nehézségeiről?

Figyelt kérdés

Mindig ugyan az a probléma, csak pepitában. Mindig kapja a válaszokat, megoldási javaslatokat és egyértelműen a legjobb megoldás a válaszolók többsége szerint a szakítás!

Akkor mégis miért ír ki egy újabb kérdést? Mit vár a 20.ilyen után? Miért nem csinál semmit? Miért sajnálkozik ahelyett hogy kilépne egy szar kapcsolatból?!

2012. szept. 5. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert pocsék egyedül.
2012. szept. 5. 22:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha neki így könnyebb, nekem nem gáz. Legfeljebb harmadszor már nem válaszolok rá.
2012. szept. 5. 22:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 5. 22:55
 4/10 anonim válasza:
Talán mert nincs kivel megbeszélnie azért írja ide. Egyébként ha zavar ne olvasd el.
2012. szept. 6. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem akar kilépni, csak beszélgetni akar.
2012. szept. 6. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem, csakhogy nem nekem, hanem neki! Ő van továbbra is rossz helyzetben, nekem, ha úgy tetszik, kikapcsolom a gépet és elfelejtem, ő meg, szegény, ott marad a rémes életével.

Kilépni egy kapcsolatból mindig csak a kívülállóknak tűnik egyszerű, világos, tiszta döntésnek. Másokon én is mindig hajszálpontosan látom, mikor kéne abbahagyniuk, de azért a magam életében ez nem ilyen könnyű, mivel én sem dobok ki többévi együttlétet és egy másik embert csak úgy, mint egy használt zsebkendőt.

És a 20. után is talán él benne a remény, hogy valaki mond valamit, amivel még megmentheti a dolgot... Persze hiú ábránd, mert már az első kérdésnél sem jött semmi használható.

És hát, igen, legalább valaki meghallgatja.

2012. szept. 6. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
én tudom hogy mennyire nehéz kilépni egy rossz kapcsolatból főleg ha akkor ha a sok rossz dolog ellenére ,ő az egyetlen akitől egy kis szeretet, megértést kapsz. Meg egy jó adag társfüggőség. Ez pedig az alcsony önbizalomból és alacsony önértékelésből fakad
2012. szept. 6. 13:33
 8/10 anonim válasza:

Ugyan hagyjuk már ezt a "alacsony önértékelésből és önbizalomból fakadó társfüggőség" baromságot.

Egy több éves-évtizedes kapcsolat után/nekem 18 után lett vége/ had legyen már természetes a társ hiánya. Ezzel nem azt mondom,hogy évek múlva is szenvedni kell,de néhány hét vagy hónap elteltével had engedhesse már meg magának bárki,hogy hiányozzon neki az akit szeret-szeretett és mindezt anélkül,hogy ilyen újkori marhaságot vetnének a szemére.

2012. szept. 9. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as, nem értetted meg a kérdést...
2012. szept. 10. 11:40
 10/10 anonim válasza:

9-es én tökéletesen értettem a kérdést és korábban már írtam is egy választ.

Én most csak a 7-es társfüggőség megjegyzésére reagáltam.

2012. szept. 10. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!