Mégis milyen partner az ilyen?
Párommal 1,5 éve vagyunk együtt. Mindig is tisztában voltam vele, hogy egy cseppnyi romantika nem szorult belé és leginkább csak magával törődik. De a mostani húzása kiverte nálam a biztosítékot.
Nagyon beteg lettem, sajnos ágyhoz vagyok kötve(nem fertőző) de nagyon gyenge vagyok. Napok óta fekszem itthon egyedül. (Lakótársam elutazott) Párom arra nem volt képes, hogy meglátogasson. (Letudja napi 1 telefonbeszélgetéssel)
Napokban lesz a névnapom, arról már letett hogy a barátnőimmel ünnepeljek egy csajos bulin. Arra azonban számítottam, hogy párom vele tölti a napot. Párom közölte, hogy nem tud jönni, gond van a kocsijával. (Hozzáteszem van busz, bármi, közel lakunk egymáshoz akár egy haverja is elhozhatná) Aznap nem is dolgozik. (Még az sem lehet a kifogása) De ő mégsem jön.
Gondolom még ajándékot sem vett. Minden eddigi karácsonyt, szülinapot, névnapot letudott vásárlási utalványokkal. Soha nem vágytam nagy ajándékokra, de azt vártam volna hogy minimális időt töltsön el azzal, hogy kitalálja mivel okozhat nekem örömet. Én mindig a kedvébe jártam mindenbe, sajnos be kell látnom, hogy én jobban szerettem őt mint ő engem és eddig nem nyílt ki a szemem.
Csak tűrtem és reméltem mert nem láttam attól a nagy szerelemtől amit éreztem.
Most már azt érzem annyi örömöm van ebbe a kapcsolatban mint amennyi bánatom és bosszúságom.
Párom szerint túlságosan romantikus típus vagyok és "ne nézzek annyi romantikus filmet, mert rossz hatással van rám". Szerinte ilyen a való életben nem létezik!
Nem létezik az, hogy a párom meglátogat amikor beteg vagyok? Hogy virágot vesz nekem a névnapomra? (Mindig virágot kértem tőle, soha nem kaptam) Hogy figyelmes és kedves velem? Ezek olyan nagy elvárások lennének?
Neki persze természetes, hogy tőlem minden figyelmességet és kedvességet megkap.
Egyszer volt amikor beteg voltam, együtt voltunk és mást se hallgattam tőle, csakhogy "milyen ronda és kiábrándító vagyok betegen...már alig várja hogy meggyógyuljak és újra szép legyek."
Már egy ideje hiteget az összeköltözéssel, de szerintem abból se lesz semmi.
30 éves. Mit várok tőle, ha ennyi idősen is ilyen? Ő már nem változik, igaz? Csak vesztegetem vele az időmet..lehet nem is szeret!? Néha az az érzésem ő teljesen alkalmatlan komoly kapcsolatra..de akkor mégis mit akar tőlem? Nem vagyok olyan típus, akit akkor húzkod amikor csak kedve van hozzá..soha nem hagynám neki. Ennek a húzásának is meglesz a böjtje.
Adjatok tanácsot! Kikészültem!
23/N
kisszívem!
megérdemled, hogy a fiatal éveidet egy olyan emberrel töltsd, aki értékel, törődik veled, igazán szeret téged. de ne egy ilyennel, aki semmibe vesz, bunkó, suttyó.
hidd el, hogy 100 meg 100 sokkal normálisabb fiú van a világon, akinek ezek az elvárásaid az alapfelszereltségbe tartoznak, és nem kell őket se terelni, se nevelni.
már most vésd jól az eszedbe, hogy az emberek nem változnak. szokásokat lehet javítani, elhagyni, de személyiséget nem. ha valaki ilyen érzéketlen, az 60 évesen is ilyen marad.
tanulj egy kis ember-és önismeretet, hogy a következő párod egy sokkal jobb ember legyen.
Jaj, kedveském, téged is ott használnak ki, ahol csak tudnak. :(
Ha ennyi panaszod van rá, akkor miért nem hagyod el?
Ha pedig vele maradsz, akkor ne panaszkodj, te választottad.
Anno én is hülye voltam egy pasival kapcsolatban. Megalázott, eldobott. Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem fogom magam hagyni így kihasználni. Neked még nem késő. Lépj.
Nem fog változni. Csak trauma hatására, de az is csak ideiglenes állapot. Viszont az egyik válaszoló tipikusan női magatartást hordoz. Arr ondolok, aki akkro hagyta ott a párját, amikor meglátta az "igazit". Sajnos sok nő marad a vacak kapcsoaltában sé csak akkor lép, amikor van valaki. Mondjuk evvel a férfiak is így vannak, legalábbis egy része. Muszáj mutogatni másoknak, hogy van valaki.
Ez a kaktuszos hasonlat baromi jó volt. Nekem nagyon tetszik.
"Mindig is tisztában voltam vele, hogy egy cseppnyi romantika nem szorult belé és leginkább csak magával törődik"
Mégis rááldoztál másfél évet az életedből. Azt hiszem, ebben az esetben nem a pasi a sz.rjankó (pontosabban az, de ő nem is hitegetett azzal, hogy ő egy menthetetlenül romantikus lélek, akinek a te s.ggedből süt a nap) Ezekkel együtt elfogadtad, aztán most meg mégse.
Szerintem hasznosabb lenne, ha az emberek azután mennének bele egy kapcsolatba, miután már tisztában vannak vele, hogy mire is vágynak, és hogy ezt megkapják-e az adott férfitól.
Az ilyen jellegű kérdéseket ezért nem értem, hisz a probléma megoldása a napnál is világosabb, ehhez nem kell segítség, csak összeszorított fogak, szakítás, pár nap sírás, regenerálódás, és kész. Volt rossz kapcsolat, nincs rossz kapcsolat.
Te nem az exem új barátnője vagy?
2 éve ugyanilyen pasit dobtam ki,4 évem ment rá,mire ráébredtem hogy nem kellene elcsesznem mégtöbb évet rá.
Ünnepekre kezembe adott volna pénzt ha hagyom (nem kel a pénze,az van nekem is,de egy nyomorult gazt nem volt képes venni),ha beteg voltam akkor felém se nézett,a költözést pedig mindig csak igérgette,de igazából sosem fog elköltözni anyucitól.
A kaput az tette be amikor a vesém begörcsölt,nem volt képes jönni és hozni gyógyszert,én nem birtam lemenni a gyógyszertárig,de még a szomszédig se,muszáj volt mentőt hivnom,és még csak be se jött a korhába.
Idióta voltam,mindig mentegettem,tbbet soha,kidobtam.
És olyan férfit találtam,aki annyi virágot hurcol még összeköltözés után is,hogy már nem férünk,reggel csokit rejt a reggelim mellé és szivecskét rajzol rá,ha megfázok ágyba dug és mézes teával töm,és nagy piros orraimra is képes azt mondani hogy így is én vagyok a legszebb neki.És bár nem szereti a romantikus filmeket,képes mellém feküdni és végignézni,mert szeret.
Ténylegesen.
Te nem vágysz ilyen férfira?
Olyanra aki talpig férfi?
Jó egy ilyen bunkó tahó mellett lenni?
Ne vesztegesd az időd rá,dobd ki,add meg az esélyt mgadnak hogy normális párra lelj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!