Ez a beszéd kicsit durva volt?
Van egy pár, 8 éve együtt vannak. A férfi kint volt külföldön dolgozni, pár hónapig, a barátnő itthon maradt. Egyik este a lány a barátnőjeivel elment az egyik vendéglőbe. A barátja meglátta, aztán ki leste, és amikor jött a barátnője este haza, elkapta és összeverte! Persze ezután elment a lány az anyjával látleletet csináltatni, és fel is jelentette a fiút /barátját/. A lány nővére felhívta a fiú apját hogy állítsa le a fiát, mert ennek nem lesz jó vége! Erre azt mondta az apja, hogy na majd ő elkapja és kiszedi a haját. Erre a nővér is felhúzta magát, és mondta a magáét, és azt is mondta hogy menjél és anyádnak a haját szedd ki a koporsóból. Ez egy kicsit durva volt, nem? /Nem mintha a verés kevésbé lett volna durva/
Az egész történetben, engem ez az utolsó mondtad... Nem is tudom, kicsit durvának tartom. De megértem, hogy védte a húgát... De legalább nem verekedett.
A huga vagyok.
Nem vagyok híve az erőszaknak, én egy nyugodt típusú ember vagyok, még vitatkozni sem szeretek, inkább ráhagyom. De ha megláttuk, vagy meghallottuk volna hogy ott veri az utcán a barátja... Akkor persze hogy nem hagytuk volna. Lehet hogy velem van a baj, de ez, akkor a telefonba amikor mondta azt a nővérem amit a kérdés leírásában írtam, kicsit durvának tünt nekem, azért mert mi így vagy ehhez hasonlóan nem szoktunk beszélni senkivel. Néha a szavak jobban fájnak mint a fizikai verés. De igaz, az ilyen emberekkel... ha nem megy másképp.
Bízom benne hogy megfogja kapni a méltó büntetését.
Nem tudom mire céloztál. De nem cigányok, hanem magyarok. /De igaz hogy még annál is rosszabbak/ Soha nem gondoltam volna róla hogy ilyen. Normális volt mindig, jó körülmények közt élnek, van kocsijuk meg stb... De az anyja, le a kalappal előtte, nagyon rendes és normális asszony. Nem olyan rég, figyelmeztette a nővéremet az anyósa, hogy jobban jár ha elhagyja a fiát, mert szerinte olyan mint az apja. De a nővérem nem hitt neki, és vele maradt, itt is van az eredménye...
Igen, vágott az agya rendesen, amikor felhúzta magát azon amit a a telefonba mondott neki az a fiú apja... Elég durván, és keményen visszavágott neki. De amint írtam, nekem úgy elsőre durvának tünt az hogy "menjél és anyádnak a haját szedd ki a koporsóból"
De így jobban átgondolva, igazatok van. Már nem is értem miért akadtam fel ezen. /Valszeg mert nem vagyok hozzászokva/
Az a gond, hogy az ilyen degenerált emberek csak ebből értik meg, hogy talán ezt nem kéne meg így nem beszélünk mással/másról, és amit csinálnak, az nagyon nem elfogadott. Én sem mondom azt, hogy halott embereket be kellene vonni a dologba általában, de ilyen esetben nem ezt tartanám a legfőbb dolognak, amin aggódni kéne.
És az apuka erre hogy reagált?
Szerintem valami nincs rendben a fejében. Még az is baja volt mostanában, hogy a lány pl kifújta magát parfümmel meg ilyen kis apróságok. Már ezen kiakadt, és vitatkozott,
Már itt ki kellet volna adni az útját.Voltak jelek de senki nem vette komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!