Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljunk bele a szülők veszeke...

Szóljunk bele a szülők veszekedésébe?

Figyelt kérdés

Párom szüleiről van szó,egy ideje csak veszekednek.

Vagyis az anyja veszekszik,mert szerinte a férje csalja,de igazából csak a klimax okozta saját kitalációja,párom papájánál jobb férjet nem is kívánhatna senki,dolgozik látástól mikulásig,túlórázik,otthon kérés nélkül megcsinál minden házimunkát,és türelmesen próbálja kezelni a felesége hisztijét.

Szegény ember tudjuk hogy ártatlan.

Mi és a másik gyerek+annak párja hallgatjuk hogy szidja,és mi vagyunk a szemetek,mert nem adunk igazat hogy csalja.

Igazából egy észheztéritő jó nagy pofont már érdemelne a mama,de ugye azt nem lehet.

Kikészíti a férjét és minket is.

Mit csináljunk?

2012. szept. 3. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne. Ne szóljatok bele közvetlenül. Közvetve persze segíthettek. Elterelhetitek a témát, megmozgathatjátok az öregeket...
2012. szept. 3. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:
De mégis mit lehet kezdeni egy 50es lassan nagymamakorba lépő klimaxoló nővel,aki úgy viselkedik mint egy hisztis féltékeny tinilány?
2012. szept. 3. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően semmit. Én legalábbis anyámmal semmit nem tudtam kezdeni.

Barátok kellenek neki. Saját élet. Cél. Boldogság, szerelem, fiatalság, szépség, karcsúság, hajlékonyság, egészséges fogazat és derék... miegymás...

Ha ezek közül csak egyben is tudtok neki segíteni, akkor tegyétek meg.

2012. szept. 3. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
TE semmiképp ne szólj bele, mert te senkijük sem vagy. A párod viszont beleszólhat, gondolom már felnőtt férfi. Itthon én is mondani szoktam, hogy "fejezzétek már be", vagy ha vki jogtalanul bántja a másikat, akkor megvédem. Felnőtt lévén szerintem ezt megtehetem, pláne hogy a fülem hallatára történnek a dolgok. Különben is olyan ember vagyok, aki nem bírja az igazságtalanságot.
2012. szept. 3. 14:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért az nem igaz hogy senkijük sem vagyok.
2012. szept. 3. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!