Az gáz ha a 37 éves anyámnak 24 éves barátja van?
Több pontba szeretném kifejteni a véleményem....mivel reagálnék pár itt megjelent véleményre!
1. Tényleg semmi közöd hozzá...ha csk tényleg...nem az a gondod,hogy bizony téged érdekelne a srác! Na akkor...sz.rban vagy!
2. Kor! 34 éves vagyok. Egy tőlem 6 évvel idősebb "ember"től (nem véletlen az idézőjel) váltam el.Ha meg mertem tenni...két gyerekkel...hidd el oka volt. Évekig könyörögtem,hogy ...tervezzük a jövőt a gyerekek miatt! Egyik napról a másikra ...voltunk! Teljes önbizalmam elvette... és a több már thrillerbe való!
Mit ad Isten? 22 éves a párom! Imád! És azt tervezi,hogy épitsünk házat és inditsunk vállalkozást! Szakitottam vele...1x...a kor téma miatt! És 6 hónap alatt...letisztáztuk...megvan a másikban minden amire vágytunk! Mi lesz tovább? Ő megkérte a kezem....én pedig azt mondtam...indúljunk el....és kiderűl!
3. Én nem érzem magam infantilisnek...az más,hogy át tudok hidalni ...hivatásomból kifolyólag ...korkülönbséget. Nem félek a megöregedéstől.Miért félnék? Nincs annál szebb mint ,hogy azt érezd... Istenem...köszönöm,hogy ezt megérhettem...van két gyönyörű gyermekem ...és egy párom aki kitart mellettem. Amúgy....16 évesen is ...már 60 akartam lenni!
4. Nem...nem a "dugásról" szól minden estben egy ilyen kapcsolat...
Igen...azt be kell valljan...egyáltalán nem rossz :P De azt ,hogy a nőiességem visszakaptam...neki köszönhetem... ő pedig mellettem érzi magát férfinak .
Mi lesz idővel? Elvállik!
De szerintem...hagyd félre az előitéleteket...és örűlj neki,hogy életed legbiztosabb pontja....az édesanyád boldog !
:P És még egy megjegyzés! Egyáltalán nem ronda...sőt ... még a gondolatától is felnyögök :D...csak nagyívben kerűli a plázacicákat, ...a bulizzunk és halálra isszuk magunkat jellegű lányokat.
Nincs anya komplexusa sem... hanem ...hogy is fogalmazta meg... ? Abba szeretett bele,hogy mindig talpra esek ...és belűl megőriztem a 17 évesbeli hitem az emberekkel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!