Az gáz ha a 37 éves anyámnak 24 éves barátja van?
Figyelt kérdés
18/L2012. szept. 2. 23:17
11/23 anonim válasza:
A világon semmi "gáz" nincs benne...
12/23 anonim válasza:
Az.Nem adok 5 évet sem a kapcsolatnak(kivéve ha a srác bűnronda),szerintem nem is kell ecsetelnem hogy miért
13/23 harleynagyi válasza:
sok esetben azert valasztanak fiatalabb part hogy ezel mutasak Ok meg mindig nagyon fiatalok , de sajnos kozismert az ilyen kapcsolatok nemtartanak sokaig .viszont miert ne ereze jol a baratjaval magat ....
14/23 anonim válasza:
Semmi gáz nincs benne. Azoknak gáz, akik görcsösen ragaszkodnak ahhoz, hogy csak is életre szóló kapcsiba szabad belépni. Lényeg, anyud jól érezze magát benne.
15/23 anonim válasza:
Igen, az.
Általában azt jelenti, hogy a nő lelkileg kissé infantilis, betegesen fél az öregedéstől, és egy fiatalabb pasi mellett becsapja magát, hogy ő is "megfiatalodik." Van ez fordítva is, férfiaknál.
(Különösen akkor gáz, ha a pasija a lánya pasija kéne, hogy legyen korban, nem a sajátja. Akkor már keményebb gondok is vannak.)
16/23 anonim válasza:
Anyámnak 38 évesen volt 23 éves pasija. Eleinte fura volt, de beláttam, hogy ha ő így jól érzi magát és boldog, akkor nekem teljesen mindegy. Ez tíz éve volt, 4 hónap után szétmentek.
23L
17/23 anonim válasza:
Nem gaz egyaltalan.
Furcsa ugyan, de nem gaz. Egy 37 eves no meg fiatal. Addig vannak egyutt, amig elvezik. Ez lehet nehany honap, vagy tobb ev. O dolguk.
18/23 anonim válasza:
Kívülállóknak nem gáz, nekem az lenne. Inkább a te pasid lehetne. Nem lesz tartós az tuti.
19/23 A kérdező kommentje:
Nem rossz a srác...ha én ismertem volna meg előbb, lehet hogy ráhajtottam volna! De most hogy tudom hogy anyámmal van, semmi pénzért nem kellene...!
2012. szept. 3. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!