Lennél petesejt donor?
nekem egy orvos elmondta, hogy ez úgy működik, hogy hormonkezeléssel beéresztenek egy nagycsomó petesejtet és sokat vesznek ki, nem csak egyet!
a hormonkezelés rendkívül tapasztalt orvos kezében kell, hogy legyen, mert irtó nagy kockázatai vannak, akár meddőség is..
csak mert én gondolkodtam ilyenen.
amíg nincs vagy 3 gyereked, inkább ne vállald
Tudom fura, de a fél vesémet, akármit, ami hiányolható könnyebben adnám. Ha hozzám közelállóról lenne szó gondolkodás nélkül tenném. De petesejtet nem. Főleg nem ismeretlennek. Nem bírnám elviselni, hogy valahol van egy gyermek, aki részben belőlem lett, és nem tudom boldog-e, szeretik-e...
Tudom bolond gondolatok, de én így érzek.
Én is csak ismeretlennek adnék. Nem tudnám elvilselni, hogy tulajdonképpen a saját gyerekemet valaki más, de hozzám közel élő ember neveli, akivel minden nap találkozhatok.
Amúgy meg adnék, ha pénzt is kapok érte. Különben nem!
Én is csak a testvéremnek, és ha nekem lenne rá szükségem, akkor is csak tőle fogadnám el. (Még esetleg ha lenne lány unokatestvérem, akkor neki, de nincs.) Más kérdés, hogy a tesómat nem tenném ki annak a procedúrának, amit ez jelent.
Nem értem, miért kell lepontozni azokat, akik nem tudják elviselni, hogy egy idegen nevelje fel a gyereküket. Nekem csak olyan gyerekem lesz, akit én nevelek fel (vagy ha velem bármi történne, akkor az apja vagy a családom). A véremet adnám bárkinek, a vesémet közeli rokonnak vagy barátnak, halálom esetén vihetik az összes szervemet, de ebbe az egybe nem mennék bele.
Ha valóban érdekel a téma vagy érintett vagy, írd alá ezt a petíciót, hogy könnyebb legyen Magyarországon
A petesejt adományozás körének kibővítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!