Lennél petesejt donor?
Nem. Egy az, hogy az az én saját gyerekem lenne, nem tudnék lemondani a neveléséről, így inkább nemet mondanék a kérésre.
Másrészt meg a vele járó hormonális rendszerbe történő beavatkozást sem vállalnám. Ez túl nagy kérés ill. merénylet lenne az egészségem ellen.
Én igen. Nekem sok van,egészséges vagyok (kop-kop) ,minden hónapban "elpazarlok" egyet..
A kis kellemetlenséget,ami meg a beavatkozással jár hozzám közel álló személy miatt elvisleném. Én nem misztifikálom ezt túl,az csak egy sejt,nem gyerek,szeirntem egy gyereknek az az anyja aki kihordja/és vagy szeretetben felneveli .
miután az egyik ismerősöm a fél veséjét odaadta a legjobb barátnőjének ezek után azt mondom, h egy petesejt igazán nem a világ.
nem tudom mivel jár a beavatkozás, milyen eü-i következményei vannak, de ha komolyabban semmi, akkor bárkinek szívesen adnék, és nem érezném azt, h az én gyerekemet neveli egy idegen, vagy akár a barátnőm.
meg tudom érteni azokat a nőket, akiknek fontos, h lehessen babájuk, mivel később majd én is szeretnék.
"Testvérednek/barátnődnek?"
Nem, mert a gyerek mellett nőne fel miközben nem az enyém.
Lennék donor nagyon szívesen, főleg közeli rokonnak, ismerősnek.
Amúgy érdekelne, hogy aki nem adna "mert az az én gyerekem" azok akkor minden hónapban a mensit abortusznak nézik? Nem attól a te gyereked mert a te sejtedből van. Nem tapasztalnád meg a terhességet vele, sem a szülést, semmit. Akkor mi jogon mondanád rá, hogy a te gyereked?
Hatalmas ajándék lenne amúgy, mindennél többet érő egy olyan párnak akinek máshogy nem lehet saját gyermeke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!