A családom úgy gondolja, hogy nem vagyok képes elvégezni az egyetemet. Mit tegyek?
A családod rosszul, látja, mert nincs ilyen tapasztalatuk. Az igazság az, hogy a nehezebb egyetemeken szinte az a kevesebb végzős, aki egy tárgyból se bukott a végéig.
Édesapám is első generációs értelmiségi, és nemrég beszélgettünk arról, hogy milyen nehézségei voltak (igaz főleg anyagi nélkülözés ) mégis végig csinálta. Te se add fel!
Sok sikert!
Szerintem pedig (bocs!!) szarj le mindenkit, mert ez a TE ÉLETED! Csináld azt amihez értesz, és amit szeretsz, különben nem vágtál volna bele!
Nem másokért tanulsz, nem másokért élsz, hanem saját magadért!
Az ilyen család elmehet a fenébe, hogy kérhetik tőled, hogy menj el dolgozni, mikor éhbérért dolgoznál, ha egyáltalán felvennének...
Szerintem vidd végig az egyetemet, és élj boldogan, a saját eszedből, és tudásodból A visszahúzás miatt, csakhogy elfogadjanak, boldogtalan leszel és örökre bánni fogod!
Hajrá, én látatlanban, és ismeretlenül bízom benned, kitartás!!! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!