Most már tényleg élhetek magamnak?
Holnap fogom betölteni a 30at. És egészen idáig nem sikerült megtalálnom a páromat.
Vagyis egyszer hittem egy nőben, de nagyot csalódtam benne. Ez 5 éve volt.
Hiányzik, hogy nem tudom kire építeni a jövőmet. És nem az a típus vagyok, akivel csak úgy eljárnak randizni a nők.
Van megtakarított pénzem, amit arra szántam, hogy ha majd sikerülne családot alapítani, legyen tartalék. De úgy gondolom, hogy ez már megmarad álom, ezért jövőhéten meg szeretném lepni magam egy motorral. (még év elején letettem rá a jogosítványt)
Mert ha már nem lehet családom, legalább azt csináljak, amit szeretek. És a sebességet szeretem. Még akkor is ha veszélyes, legalább nem kell sokat magányosan élnem.
És itt jön képbe az egyik barátom, aki egy nő, és van két gyereke. Kb. olyan vagyok a srácoknak, mint egy nagybácsi, nagyon szeretnek, szervezünk jó kis közös programokat.
Azt mondta nekem, hogy ezt ne merjem megtenni, mert azzal hogy valami történik velem, akkor a gyerekekkel fogok kitolni, meg vele és a családommal.
Szerintetek igaza van?
Eddig "másokért" éltem, most már szeretnék magamért. Nem várhatom egész életemben a páromat...
Azt nem tudom, de azt biztosan, hogy ha 30 évesen egy 90 éves ember életuntságát veszed fel, akkor nem fogsz kelleni senkinek.
Kár vitázni azon, hogy egy vonzó kisugárzású, magával kibékült ember hamarabb talál párt magának és az élet minden területén jobban érvényesül, mint egy végletekig csalódott, megfáradt, fásult ember.
Te döntesz.
Felőlem aztán maradhatsz egyedül, nem beszéllek le semmi rosszról. Ha neked ez kell, maradj magadnak.
Mindig is a te kezedben lesz a döntés, mi csak tanácsokat adunk.
Mintha a bátyám lennél (bár ő már 35). Őnála azért értem ezt a felfogást, mert komoly egészségügyi problémái vannak. A mai napig bepisil éjszaka, pelenkáznia kell magát. Ezenkívül vesebeteg, dialízisre jár, rokkantnyugdíjas.
Ő is vett magának nagymotort és száguld, mert az adrenalin élteti. A nőknél a fent említett ok miatt soha nem volt semmi esélye, ezenkívűl valószínűleg ha akarna sem lehetne gyereke.
De ha te egészséges vagy és nincsenek ilyen gondjaid, akkor nem kell elkenődnöd. A motort, amúgy vedd meg nyugodtan, lehet hogy pont egy vagány motorossrácként fogsz párt találni magadnak.
sajnálom, hogy így alakult a bátyád élete!
egészségileg minden rendben van nálam.
azért nem találsz párt, mert nagyon rágörcsöltél.
egy tipp, próbáld észrevenni azokat a mondatokat, amik a párkapcsolattal a fejedben vannak. Valószínűleg tele vagy negatív gondolatokkal, és ezek gátolják a pár találást. Csak pár példa: Miért NINCS párom? Miért NEM találok magamnak társat? Már SOSE lesz párkapcsolatom?
Amíg ezekkel van tele a fejed, hogy lenne, mikor állandóan a nemen jár az eszed?
Ajánlom, hogy járj pszichológushoz, vagy van egy techinka ezeknek a gondolatoknak a "kezelésére" ha gondolod elmondom :)
Egyébként meg a férfiak sztem minél érettebben vállalnak gyereket, annál rátermetebbek. Pont a környezetemben tapasztaltam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!