Mit tennél ha 42 évesen váratlanul kiderülne hogy jó esélyed van rá, hogy gyógyíthatatlan betegséged van, de egyedül élsz, nincs családod, sem gyermek, sem szülők, barátok sem nagyon?
Emellett pszichiátriai betegségeid is vannak, a stresszt a legkisebb ok is beindítja és nem látod értelmét az esetleges életért folytatott testi-lelki küzdelemnek egy halálos betegséggel szemben.
Leginkább azok válaszát várom, akik voltak már hasonló helyzetben.
"Leginkább azok válaszát várom, akik voltak már hasonló helyzetben"
Azok sajnos meghaltak.
Yuda És mi a helyzet azokkal akik nem keresztények???
Vannak olyan emberek is.
Biblia vicc az egész.
Ilyent!
"Mi a helyzet azokkal, akik nem keresztények?"
Lehet megdöbbentő amit írok, sőt magam is megdöbbentem mikor olvastam, mert kicsit olyan igazságtalannak tűnik, de Jézus, mikor gyógyította az embereket, nem tette feltételnek, hogy már keresztények legyenek.
Azt gondolom azért, mert vannak emberek, akik miután megtapasztalják a csodákat, utána lesznek amiatt hívők, de nem biztos.
Mégis úgy gondolom, közelebb áll az igazsághoz az, hogy Isten irgalmas Isten.
Az esőt sem úgy adja, hogy csak az igazaknak, hanem egyaránt mindenkinek. Ő ilyen. Jó.
Napsütést sem az alapján kapjuk, hogy ki a jó ember, másik pedig gonosz és rá ne süssön a nap.
Fejet kell hajtanom Isten előtt, mert Ő irgalmas és kegyelmes Isten.
Megtapasztalják a csodákat.
Nem értem. Ha elmegyek egy búvész vagy egy mentalista előadásra nem leszek utána hívő nem mondom hogy csoda. Honnan tudod hogy Jézus nem egy szélhámos volt???
"Az esőt sem úgy adja, hogy csak az igazaknak, hanem egyaránt mindenkinek. Ő ilyen. Jó.
Napsütést sem az alapján kapjuk, hogy ki a jó ember, másik pedig gonosz és rá ne süssön a nap."
Nem mert ez a természet körforgásából adódik.
Földrajz órán nem aludni kellet volna.
Fejet kell hajtanom Isten előtt, mert Ő irgalmas és kegyelmes Isten.
Na számomra ez beteges.
Kedves Yuda,
ha ismernéd Óz meséjét, tudnád, miért is választottam a (rám egyébként valóban jellemző) nevet.
Véleményedet köszönöm, bár nem értünk egyet.
Veled én tényleg nem nyitok vitát, ég áldjon!
Kedves Kérdező!
Hidd el, mi, emberek mindannyian olyan helyzetben vagyunk, hogy bármikor elüthet egy busz, fejünkre eshet egy tégla, elkaphat betegség. Tehát sokféleképpen meghalhatunk, illetve lebénulhatunk, megbetegedhetünk, szinte egyik pillanatról a másikra.
Ezért minden napunkat úgy kell megélni, mint egy ajándékot. A minőség számít.
Először is részletes kivizsgálás után keretében reális képet próbálnék alkotni arról, hogy mik a túlélési esélyek, és meddig lehet viszonylag teljes-értékűen élni.
Ha abszolút egyértelművé válna, hogy már csak hónapok vannak hátra, akkor minden energiámat szórakozásra fektetném, a munkahelyen táppénzre mennék (ehhez ha kell az orvost megkenném), eddigi megtakarításokból vagy gyorshitelekből pedig búfelejtő szórakoztató programokat szerveznék magamnak, amibe minden beleférne. Sex, Drugs & Rock & Roll:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!