Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok özvegy sógornő...

Mit gondolnátok özvegy sógornőtökről, ha a következő kijelentéseket tenné családi összejöveteleken?

Figyelt kérdés

Páromnak:

1. haza felé indulunk éppen ebéd után és a következőt kérdezi: Gábor ugye te visszajössz?

2. Az internetet Gábor miatt köttetem be, hogy minnél gyakrabban átjöjjön hozzánk.

3. Anyóséknál ottlét ideje alatt: Gábor gyere már ide vakard meg légyszí a hátmat, úgy viszket?

2012. szept. 1. 11:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A legnagyobb az volt, amikor a párom azt mondta nekem, hogy ne fogjuk most meg egymás kezét, mert az rosszul esik neki. -Ő persze ezt jelezhette Gábornak- és nekem így kellett tenni, majd elkezdett siránkozni elhunyt sógoron valamit, erre a párom elkezdte ölelgetni. Mit kellett volna tennem ekkor? Valaki mondja már meg. Ha beszólok valamit, akkor megzavartam a gyászolást, és az egész család engem korholt volna, hogy én mit akadok fenn ezen, amikor az 17 éves kora óta , mintegy 13 éve van a családban, én meg egy éve. Ez utóbbit is egyébként megkaptam akkor a páromtól. És hiába mondtam neki, hogy kitől akarsz gyereket, családot, tőle vagy tőlem, mert akkor emberszámba kellene engem is venni, és érzékelni, hogy talán ez nekem is rosszul esik.
2012. szept. 1. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó vagyok, most komolyan, mit kellett volna csinálnod? elhúznod a vérbe. Olvasd el amit írtál, szerintem a párod már nem a te párod. Ha nincs még közös gyereketek, lépj le!
2012. szept. 1. 19:40
 13/16 anonim ***** válasza:
87%
Jaj, hallod, így kifejtve ez nagyon durva. Bocs, hogy én az elején még poénra vettem. (másodiknak írtam) Így már fogalmam sincs, mi lenne a helyes. Olyan ellenállás van veled szemben, amit nem hiszem, hogy lehetne jól kezelni. Én a helyedben egyik este -ami pont sógornőmentes- leültetném a férjemet, felhívnám a figyelmét, hogy ne álljon neki hisztizni, és kimérten felsorolnám a sérelmeimet. Aztán adnék neki gondolkodási időt aminek letelte után nyilatkozhatna, hogy így marad minden, vagy hajlandó felfogni végre, hogy saját családot alapított. Ha megint csak felháborodás vagy sértettség a válasz, nem látnám értelmét a további gyötrődésnek. Fájdalmas nagyon, mert az ember nem azért házasodik, hogy elváljon, de vannak dolgok amik csak egyre durvábbá válnak, ha nem lépünk időben.
2012. szept. 1. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
most találtam a kérdésed... érdeklődnék mi történt azóta?
2015. szept. 26. 13:25
 15/16 A kérdező kommentje:
Kiszálltam a családi körből. Egyedül nevelem a gyermekemet. Pereskedés folyamatban. Tettleg többször bántalmazott...snőnek lett új embere...de velük szent a család. Azóta sincs magyarázat a kötődésre. Kisfiam után nem fizet. Csak el akarja venni tőlem. Ünnepekkor különösen fontos lenne neki, hogy ott legyen a kisfiam. Az összes ünnepünket tönkreteszi ezzel. Az ajtót rugdossa, köpködi. Nem tudok hova menekülni. Több rendőrségi ügy van folyamatban rongálás és tettlegesség miatt.
2015. dec. 23. 12:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom :( Kitartást és jobbakat kívánok!
2016. febr. 12. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!