Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fontos. Miért csinálja ezt...

Piicur kérdése:

Fontos. Miért csinálja ezt anya? Hogy vegyem rá, hogy elengedjen?

Figyelt kérdés

Tegnap megbeszéltük, hogy átmegyek a szomszéd városba legjobb barátnőmmel csomagoló papírt venni, és most úgynéz ki, hogy bemehetnénk pestre, egy castingra, statisztáskodni. viszont arra meg nem akar elengedni. mért?! nem szokott félteni, gyakran járok pestre, nem tudom miért csinálja, de nagyon rosszul esik. hogy vegyem rá, hogy mehessek.

(ráadásul tegnap is az volt, hogy ott aludnék barátnőmnél.!)

2012. aug. 31. 12:52
1 2
 11/17 jekyll-fan válasza:
én szoktam járkálni statisztálni, de rohadtul nem éri meg... 10-12órás forgatásokra 3ezret fizetnek, ráadásul van, hogy az ember majd' éhen döglik vagy majd' bepisil mire végre szünet van... és ha csúszásban van a műsor, akkor azt a csóri statisztákon próbálják behozni - mivel úgy kezelik a statisztákat, hogy ők csak "kis senkik" (16/L)
2012. szept. 1. 09:47
 12/17 jekyll-fan válasza:
úgyhogy annyira sztem ne bánjad, ha nem mehetsz
2012. szept. 1. 09:48
 13/17 anonim ***** válasza:

Olyan mehetnéketek van állandóan!!! Okés, de az anyákat miért nem érti meg senki????

Szültek egy édes kisbabát, aki hipp-hopp megnőtt!

Attól még a szülőké a féltés, az aggódás, a felelősség és annyira, de annyira szeretik a gyermeküket, hogy minden t megtennének, hogy a világtól egy kicsit megóvják őket!

Kamaszok! Együttérzés..hmmm?! Ti elvárjátok, de magatok miért nem gyakoroljátok?

Nekem még kicsik a fiaim, de előre félek, hogy ők is menni akarnak majd bele a világba és nem tudom majd visszatartani őket:-(((.

2012. szept. 1. 09:56
 14/17 TipM válasza:

Elengedne ha tudná hogy egy felnőtt vigyázna rátok :)

Csak akkor menj el, ha biztos vagy benne hogy nem kamu

Meg is erőszakolhatnak !

2012. szept. 4. 18:12
 15/17 TipM válasza:

Hogy lehet a lányod 16 éves ha te 27 vagy ?

Hány évesen szültél ? LOL

2012. szept. 4. 18:16
 16/17 anonim ***** válasza:

TipM: természetesen nincs 16 éves lányom, ezért a feltételes mód: "bizony bárhova én se engedném el az alig 16 éves lányomat"

Szövegértés 1-es, leülhetsz, készülj jövő órára.

2012. szept. 4. 18:22
 17/17 A kérdező kommentje:

elmentünk végül, nem volt semmi izgi, regisztráltunk, kajáltunk, jöttünk is haza:)

fura volt, hogy nem mehetek, mert amúgy elszokott engedni erre arra.

megbeszéltük, hogy hívom, és ennyi

2012. szept. 7. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!