Fontos. Miért csinálja ezt anya? Hogy vegyem rá, hogy elengedjen?
Tegnap megbeszéltük, hogy átmegyek a szomszéd városba legjobb barátnőmmel csomagoló papírt venni, és most úgynéz ki, hogy bemehetnénk pestre, egy castingra, statisztáskodni. viszont arra meg nem akar elengedni. mért?! nem szokott félteni, gyakran járok pestre, nem tudom miért csinálja, de nagyon rosszul esik. hogy vegyem rá, hogy mehessek.
(ráadásul tegnap is az volt, hogy ott aludnék barátnőmnél.!)
Olyan mehetnéketek van állandóan!!! Okés, de az anyákat miért nem érti meg senki????
Szültek egy édes kisbabát, aki hipp-hopp megnőtt!
Attól még a szülőké a féltés, az aggódás, a felelősség és annyira, de annyira szeretik a gyermeküket, hogy minden t megtennének, hogy a világtól egy kicsit megóvják őket!
Kamaszok! Együttérzés..hmmm?! Ti elvárjátok, de magatok miért nem gyakoroljátok?
Nekem még kicsik a fiaim, de előre félek, hogy ők is menni akarnak majd bele a világba és nem tudom majd visszatartani őket:-(((.
Elengedne ha tudná hogy egy felnőtt vigyázna rátok :)
Csak akkor menj el, ha biztos vagy benne hogy nem kamu
Meg is erőszakolhatnak !
Hogy lehet a lányod 16 éves ha te 27 vagy ?
Hány évesen szültél ? LOL
TipM: természetesen nincs 16 éves lányom, ezért a feltételes mód: "bizony bárhova én se engedném el az alig 16 éves lányomat"
Szövegértés 1-es, leülhetsz, készülj jövő órára.
elmentünk végül, nem volt semmi izgi, regisztráltunk, kajáltunk, jöttünk is haza:)
fura volt, hogy nem mehetek, mert amúgy elszokott engedni erre arra.
megbeszéltük, hogy hívom, és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!