Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek pszichológushoz...

Szerintetek pszichológushoz kellene mennem?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon nyugtalan, türelmetlen, folyton fáradt vagyok. Sajnos ez abban nyilvánul meg, hogy nincsen türelmem főleg a nagyobbik (5 éves) lányomhoz, és a férjemhez sem. Persze összeszorítom a számat, magamba folytok mindent, de néha elpattan a cérna, és kiabálok. Ideg van bennem, nem érzem magam békésnek. Nincsen senki, akivel beszélgetni tudnék, nincsen barátnőm. Szerintetek menjek orvoshoz?
2012. aug. 31. 08:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mderre élsz? Én most vagyok túl az elsárkányosodásból kifelé vezető út második harmadán! Még mindig hiányzik egyharmad a gyógyulásomhoz, de ez nem egyszerű folyamat. Talán akkor lesz vége teljesen ha dolgozni megyek. Elégedett vagyok a külsőmmel kedves előttem szóló! Csakhát öt éve itthon lenni két manóval nem egyszerű anyagiakkal nem könnyű! Van gyógyulás és a pihenés az első lépés! Sokkal kevesebbszer és visszafogottabban 'török ki' azóta, hogy beismertem gáz van és tettem saját magamért!!! Kitartás neked! Ha gondolod írj privit! Debreceni vagyok amúgy.
2012. aug. 31. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!