Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a legkönnyebben...

Hogyan lehet a legkönnyebben becsajozni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 30. 23:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy, hogy egyelől elfelejted ezt a sok sületlenséget, amit bankkártyákról meg kocsikról meg szépségről összehordtak, másfelől nem akarsz görcsösen becsajozni, viszont igyekszel érdekessé tenni magad. Nekem a legjobb csajozós időszakom kb az volt, amikor munkanélküli voltam, időnként a járda mellől szedtem a dekket, és hát a külsőm is hagyott némi kívánni valót. Viszont volt mondanivalóm az emberek számára, amire néhányan felfigyeltek, köztük csajok is...
2012. aug. 31. 01:02
 12/22 anonim ***** válasza:

Sületlenségek persze :D mindenki hazudik, neked van igazad.

Érdekelne, hogy 10 random lányból mennyi az, aki nem az állásodra és a közlekedési módszereidre tereli a beszédtémát a randin.

2012. aug. 31. 01:48
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Fogalmam sincs, "random" csajokkal akkor foglalkozom, ha közvéleményt kutatok (ahhoz random minta kell) egyébként meg lehetőleg a hozzám hasonló értékrendű és érdeklődési körű társaságban ismerkedtem. Ott meg 10-ből 10. Hogy az utcán, 10 szembe jövő "random" lányból hány mire terelné a témát, és mik lennének az esélyeim az anno volt fentebb leírt helyzetben, arról gőzöm sincs, mert arra soha nem voltam rászorulva. (most meg már egy ideje párkapcsolatban élek)

Aki olyan köröket ír, amiről te sopánkodsz, az 2 hibát követ el, egyfelől önmagában is hibának tekinti hogy nincs menő kocsija meg vastag bankszámlája, és ezt a nő megérzi. A másik, hogy hagyja, hogy vele szemben fogalmazzanak meg egyből elvárásokat, és azon görcsöl, hogy hogyan tudna legalább látszólag megfelelni, ehhez mit mondjon, hogy adja elő magát. A "tudom, csökkent értékű vagyok" alapállásból meg igen nehezen adja el magát az ember...

2012. aug. 31. 03:07
 14/22 Ilyent ***** válasza:

Ti így csajoztok???

Én csak egy hosszúságot mondok.

Ha alkoholt iszok akkor meg csak mutatom.

2012. aug. 31. 03:12
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

"Légy laza,humoros,kedves add önmagad!"

Ezek akkora gyöngyszemek. Legyél ilyen, olyan, amolyan, de add önmagad.

2012. aug. 31. 03:34
 16/22 A kérdező kommentje:
kösz srácok :)
2012. aug. 31. 07:43
 17/22 anonim ***** válasza:
90%

elsőnek a válaszát támogatom, beszélgess minél többet csajokkal

plusz olvasgass itt

[link]

2012. aug. 31. 11:33
 18/22 anonim ***** válasza:
PUA fórum:D LOL, ez akkora sületlenség mint a Csajozási Tanácsok :D
2012. aug. 31. 14:19
 19/22 anonim ***** válasza:

ha ez már kérdés, akkor ott gondok vannak.

az igazán jó humorú, értelmes, viszonylag jól kinéző pasikra tapadnak a nők, a többiek meg itt kérdezgetik a csajozási tanácsokat :)

persze ez függ attól is, h mi a célcsoportod. ha egy partybiccset akarsz kukira rántani, akkor bömös, fux, lóvé. ha normális lányt, akkor bizony az IQ-dat is oda kell tenni, viszont nagy az esélye annak, hogy nem csak éjre lesz a tiéd, hanem jópár hónapig, netán évig. persze csak ha te is akarod. :)

2012. aug. 31. 14:49
 20/22 anonim ***** válasza:
Manapság sajnos a partybiccsek vannak túlnyomó többségben. Elég csak ránézni hogy öltözködnek :S
2012. aug. 31. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!