Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, hogyan ismerkedtetek...

Csajok, hogyan ismerkedtetek meg jelenlegi vagy akár életetek párjával?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok már 1hónapja hogy szakítottam az első szerelmemmel, a srác átvágott, kihasznált, hazudott nekem.

Most úgy érzem soha semmilyen srácban nem fogok tudni bízni többé és sosem leszek szerelmes, és én sosem megyek férjhez, olyan lehetetlennek tűnik

Ti hogyan ismerkedtetek meg vagy találkoztatok a vőlegényetekkel, férjetekkel stb?:) nagyon érdekelnek a jó kis sztorik, ti is éreztetek már így mint én, és alakult utána jól a szerelmi életetek?:)

2012. aug. 30. 20:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Lesz Neked is, ne aggódj!

Én pl. 25 évesen találtam meg azt a pasit a kávézóban, de ha nem lenne így, még akkor is sok évem lenne társra találni. ;)

2012. aug. 31. 09:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Én is pont egy szörnyű kapcsolatból léptem ki (tettlegesség). Azt hittem soha egy pasiban se merek már megbízni. Volt egy közösségi oldal, ahol sokat lehet szűkíteni milyen embert keres az illető. Sose találtam senkit aki érdekelne. Erre volt egy látogatóm aki mintha az álmaimból lépett volna ki, és nem értettem h h nem dobta ki a kereső. Mert több száz kilométerre lakott tőlem. De felvettük a kapcsolatot. Butaság, nem butaság, pár nap után leutaztam hozzá. Azóta mi vagyunk a legszerelmesebb emberek a világon :) Egy hónap múlva le is költöztem. :) És lám nemrég volt az esküvőnk és boldogan várjuk a mi pocaklakónk megszületését :)
2012. aug. 31. 10:13
 23/26 anonim ***** válasza:

19 évesen ismertem meg a páromat, egy internetes társkeresőn, ő akkor volt 25 éves.

Azóta eltelt 3 év, jegyesek vagyunk, idén költöztünk össze, jövőre lagzi.

2012. aug. 31. 10:45
 24/26 anonim ***** válasza:
A kérdésre nem tudok válaszolni, mivel még egyedülálló vagyok, csak annyit szeretnék írni hogy tényleg tök jó volt elolvasni ezeket a kis történeteket! =)Az ilyenek mindig felkeltik bennem a reményt. Sok boldog évet még nektek, lányok!
2012. aug. 31. 11:51
 25/26 anonim ***** válasza:

A barátnőm egy kocsmában dolgozott, az ő ismerőse volt. Én is ismertem látásból, de sohasem keltette fel az érdeklődésemet. Épp előtte jöttem ki egy 2 éves se veled-se nélküled kapcsolatból amit eléggé megszenvedtem. A hátam közepére se kívántam senkit. Épp bent ücsörögtem a barátnőmnél, vendégek se nagyon voltak. Bejött. Már ezen a napon 4 órát beszélgettünk. Majd elutazott másnap egy hétre, de engem az istennek nem akart békén hagyni a gondolat, ezért merészen ráírtam egy sms-t. Ennek pont ma 2 éve:D Azóta már együtt élünk, olyan mintha megtaláltam volna a másik felemet:)

25/L

2012. aug. 31. 12:46
 26/26 anonim ***** válasza:
2 évig voltam együtt az első szerelmemmel, amikor szakítottunk nagyon szenvedtem, el se tudtam képzelni h fogok még vkit szeretni úgy.... eltelt másfél év. Sógorom nyitott egy kis sörözőt, a nyitás előtti napokban mentem segíteni mosogatni, takarítani stb. Ott ismertem meg a mostani páromat. Többen ültek ott, én mosogattam, kérdeztem h nem jönne e vki segíteni.... Ő jött. Elkezdtünk beszélgetni, megismerkedtünk. Utólag kiderült, h rühell mosogatni:))) Szal azóta is együtt vagyunk, lassan 2 éve. És mindenkinél jobban szeretem! Fel a fejjel, elmúlik ez az állapot, és te is fogsz találni egy rendes pasit! :)
2012. aug. 31. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!