Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, hogyan ismerkedtetek...

Csajok, hogyan ismerkedtetek meg jelenlegi vagy akár életetek párjával?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok már 1hónapja hogy szakítottam az első szerelmemmel, a srác átvágott, kihasznált, hazudott nekem.

Most úgy érzem soha semmilyen srácban nem fogok tudni bízni többé és sosem leszek szerelmes, és én sosem megyek férjhez, olyan lehetetlennek tűnik

Ti hogyan ismerkedtetek meg vagy találkoztatok a vőlegényetekkel, férjetekkel stb?:) nagyon érdekelnek a jó kis sztorik, ti is éreztetek már így mint én, és alakult utána jól a szerelmi életetek?:)

2012. aug. 30. 20:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Netes társkeresőn. Ő éppen egy héttel a válása után regisztrált fel, én szakítás után voltam. Egyikünk sem gondolta komolyan eleinte, aztán ma már a férjem :)
2012. aug. 30. 21:38
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
egy üzletben dolgoztam eladóként, ő pedig vásárló volt:) Megtetszettem neki, úgyhogy onnantól mindig bejárkált...Szép lassan leesett, hogy miattam jön. Aztán amikor kezdtünk jóban lenni, akkor már mindig zárás előtt jött, sokszor "segített" bezárni, utána pedig mindig próbált becserkészni, hogy együnk- igyunk egyet közösen, végül beadtam a derekam, mostmár majdnem egy éve vele vagyok:)
2012. aug. 30. 21:42
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom a legjobb barátnőm osztálytársa volt gimiben. Egy parkban gitároztak, mikor odamentem a páromhoz és kipróbáltam a gitárját...

5 éve vagyunk együtt, pár napja kérte meg a kezemet:)

2012. aug. 30. 21:52
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A volt férjem 3 év kínlódás után az asztalra tett két használt mozijegyet, ezzel jelezve, hogy ideje elhúznom, a 1,5 éves gyerekünkel együtt, mert valaki másnak kell a hely. Értettem a szóból,visszaköltöztünk a szüleimhez. Úgy gondoltam, többé nem megyek férjhez. Ez nem éri meg.

Sok évig egyedül neveltem a lányomat. Főiskolát kezdtem levelezőn, ott a folyosón( az első évben) szembejött egy fura fickó, olyan idióta módon nevetett, hogy a barátnőimnek mondtam, ez vagy zakkant, vagy be van tépve. Normális ember így nem röhög.

Újabb két év múlva ezzel a fura alakkal összefutottunk a kolesz melletti kávézóban, beszélgetni kezdtünk, és én pár perc múlva úgy gondoltam, hogy nem kell más. Ennek már 6 éve. Három éve házasodtunk össze, 3 éves a kislányunk, jó nevelőapja a nagyobbik lányomnak is.

Úgyhogy még bármi lehet, a látszattal ellentétben vannak normális, rendes férfiak.

2012. aug. 30. 22:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az életünk a kézilabda. Kézilabdás fórumon figyeltünk fel egymásra. Keveset azért beszélgettünk, de nem közeledett, pedig nagyon bejöttem neki ( picit féltem a 10 év korkülönbség miatt).

Szülinapján gondoltam meglepem és írtam a kedvenc játékosának, hogy köszöntse fel, mert tudtam ennél nagyobb boldogság nem érheti. Annyira boldog volt, és én is, hogy őt boldoggá tettem. Elkezdtünk beszélgetni... azóta összeköltöztünk és eljegyzett. Minden nap áldom és köszönöm a sorsnak, hogy ilyen szerelmet élhetek át. Mindenkinek kívánom tiszta szívemből.

Pár hét és másként fogod látni az életet, fel a fejjel.

23/L

2012. aug. 30. 22:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A férjem a tesóm haveri körébe tartozott. Egyik nap beszélgettek a húgommal és elmesélte, hogy milyen jó csajt látott x helyen (a munkahelyemen). A tesóm kikérdezte, hogy nézett ki. Kiderült, én voltam a jó csaj. :) Még aznap írt smst, de én akkor még egy haldokló kapcsolatban szenvedtem, nem volt energiám foglalkozni vele. Aztán a szakításom napján bulizni indultunk, előtte iszogattunk tesómnál. Ő is befutott, de csak szia-szia és el is ment. Másnap sms dömping, 2 nap múlva az első igazi randi. Ennek már több mint 7 éve. Idén házasodtunk össze és már van egy közel 2 éves kisfiunk. :)
2012. aug. 30. 22:53
 17/26 anonim ***** válasza:
Interneten. Egész pontosan chaten ismerkedtünk meg 9 évvel ezelőtt. Nagyon sokat beszélgettünk, de elég nagy táv volt köztünk, pedig csak az írogatással "egymásba zúgtunk". Alig vártam mindig, hogy újra beszéljünk :) Aztán győzött a távolság, sosem találkoztunk, elfelejtettük egymást idővel. 5 évvel ezelőtt megkerestem iwiwen, megint elkezdtünk beszélgetni, és nem sokra rá találkoztunk életünkben először. Hamar összeköltöztünk. A mai napig együtt vagyunk, 3 éves a kisfiunk :)
2012. aug. 31. 07:48
 18/26 anonim ***** válasza:
Az öcsém révén. Volt egy csaj aki nagyon bejött neki, de ő kikosarazta. Ezért "baráti összejöveteleket" szervezett, amin négyen voltunk. Neki nem jött össze a lány, de mi azóta már összeházasodtunk :-)
2012. aug. 31. 07:51
 19/26 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőmnek volt kis kávézója. Ott ismertem meg a törzsvendég srácot. Akkor jöttem ki egy pokoli rossz kapcsolatból.

Egyszer ugyanis nem volt már több üres asztaluk, és leültem mellé, azóta be nem áll a szánk, és két éve együtt vagyunk. Soha még vita, hangos szó nem volt köztünk, soha nem bántottuk meg a másikat. Nálunk tényleg kölcsönös szerelem, hűség, megértés és türelem van... Szóval ne add fel. :D

2012. aug. 31. 09:12
 20/26 A kérdező kommentje:

ezeket olyan jó olvasni:)

annyira édes kis sztori hogy sokan csak úgy összefutottak a nagy Ő-vel és mostmár gyerkőc is van, gratulálok Nektek! :)

És aki sok szenvedés után boldog, annak is nagyon örülök, tök jó hogy vannak normális pasik, és hogy boldoggá tudják tenni a választott nőt:)

2012. aug. 31. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!