Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit rontottam el? Miért...

Mit rontottam el? Miért tűntek el a régi barátnők? És ha el is tűntek, mért nincs új?

Figyelt kérdés
Bocsi, ha rossz kategória, ezt találtam a legalkalmasabbnak..Mindig is olyan barátokra vágytam, akik olyan igaziak..akiket ha éjjel felhívok, átjönnek és meg vígasztalnak. Olyan barátnőkre mint pl. a szex és New Yorkban a 4 barátnő..Tartják a kapcsolatot, nem tudnak egymás nélkül élni..Ha valakinek van pasija akkor is kitartanak egymás mellett, és nem szakadnak el egymástól, és nincs olyan, hogy hetekig egy szót sem váltanak...Ez miért nem lehetséges a valóságban? Velem van a hiba? Nagyon szeretem az embereket,bárkivel szívesen elbeszélgetek. Régebben mindig a fiúkkal barátkoztam mert a lányok p*csáskodtak..Később aztán lettek barátnőim, akikkel mentem bulizni,mindig pletykáltunk,és együtt töltöttük a "szabad" napjainkat is..de valahogy eltűntek mikor vége lett a szakközépnek..tartjuk a kapcsolatot, de ha találkozunk is, nincs már közös téma, mert másfelé sodort minket az élet...Pedig én arra vágyom ami akkor volt, és amilyen egy filmben van...Biztos vagyok benne, hogy közrejátszik az is, hogy összejöttem a párommal, és mindenhova együtt járunk...Na de ha a barátnőmnek is van valakije, mért ne mehetnénk el négyesben? Sajnos ilyen soha nem fordul elő...Olyanra vágyom, akivel beszélgetek telefonon, kipletykáljuk a pasikat, nem azt mondom, hogy menjünk minden hétvégén leinni magunkat, meg minden nap valahova, de azért jó lenne néha egy kávéra beülni csak úgy..Ilyen barátságok még léteznek? Vagy ez csak a filmvásznon válhat valóra?

2012. aug. 30. 15:19
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem nyugtat meg sajnos, nagyon rossz tudni, mennyire sokan vagyunk így..azt hittem ez csak az én problémám és én csináltam rosszul valamit
2012. aug. 30. 17:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Van még ilyen a valóságban, mi is ilyenek vagyunk, pont négyen, még a karaktereink is hasonlóak az említett film főszereplőihez. Igaz nálunk tanév közben nehéz megoldani a gyakori találkozásokat, de vagy minden hétvégén, de legalábbis minden másodikon találkozunk. Ketten-ketten két különböző főiskolára járunk, így kb. 100 km választ el minket. Viszont most nyáron sokat voltunk együtt, strandoltunk, végigjártuk a fesztiválokat, voltunk nyaralni is, moziban, állatkertben. Pedig mindenkinek van pasija is. A fesztiválokra ők is jöttek, a többit csak négyesben csináltuk. És még a pasikra is jutott időnk, én speciel a nyaralásokon kívül minden nap vele aludtam. 18/L
2012. aug. 30. 19:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Húúú,most nagyon irigyellek :)
2012. aug. 30. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

léteznek, csak mint minden kapcsolatot ezt is mindkét félnek akarnia kell, keresni a másikat, időt szánni a találkozókra akkor is ha van pasi :) Egyedül nem tudsz ilyet kialakítani, ha a másik fél nem vevő rá.

Nekem több ilyen barátom is van, örülök is nekik :)

2012. aug. 30. 19:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Az a durva,hogy ln egy év alatt vesztettem el a hármat.Szóval nekem is még szokatlan ez az egész.Maradt még 2 igaz,és egy felszínes csaló hazug.
2012. aug. 31. 00:33
 16/19 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet,nincsenek barátaim,a párom a barátom is egyben,de jó lenne,néha egy barátnő,barátnők,akivel tényleg mindent meg lehetne beszélni,és tartanánk a kapcsolatot,folyamatosan.Volt pár éve még barátnőm,de rájöttem az nem barátság,hogy mindig Én keresem Én érdeklödöm felőle,beleuntam,de reménykedem ennek ellenére,hogy találok,olyat ,olyanokat,aki a Te fenti leírásodban szerepel,kedves kérdező.
2012. aug. 31. 07:47
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán velem van a hiba, de én nem is vágyok ilyen barátságra, mint amit leírtatok. Mindent megbeszéljünk, sokszor találkozzunk...stb.

Férjnél vagyok, nekem a párom a legeslegjobb barátom, vele bármit meg tudok beszélni, nem létezik olyan nő, akivel jobban meg tudnám beszélni a dolgaimat mint vele, akiben jobban megbíznék. Bevallom őszintén volt olyen időszak amikor erre vágytam hogy legyen egy igazi barátnőm, olyan közeli mint a filmekben szokott lenni, de hiába osztottam meg vele a legbelsőbb félelmeimet, titkaimat, ő nem értett meg, nem támogatott, nem fogadott el olyannak amilyen vagyok... elég sokat ki voltam ezen borulva, mert kritizált, mikor biztatnia kellett volna. Azt éreztette velem hogy ő felsőbbrendű, én kis senki soha nem érek a nyomába, csak futottam utána, és kaptam az alázást. Ekkor (is) a férjem állt egyedül mellettem, végighallgatta az összes csajos nyavalygásom. Ez évekkel ezelőtt volt, de mostanra úgy gondolom nem kell annál szorosabb barátság mint amilyen most van a barátnőmmel. Hetente keressük egymást telefonon, és hetente-kéthetente találkozunk egy délutánra. Nem beszélünk meg mindent, főleg sütés-főzés, gyerek-anyós, kutya-macska-aranyhal-papagáj, mi akciós a boltban a téma, de nekem ez így elég is.

Időm se, bizalmam se lenne többre.

28N

2012. aug. 31. 08:26
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó válaszoló! Nekem is teljesen megfelelne a párom erre, mert ő is bármikor meghallgat és a csajos dolgokat meg hisztiket is megérti, már csak egy gond van, hogy még nem élünk együtt. Ha együtt élnénk nem "vadásznék" ilyen barátnőre, de így most még azért kell valaki, mert a párom dolgozik, és nem minden nap van ott, hogy elmondjam neki a bajaimat :)
2012. aug. 31. 15:41
 19/19 anonim ***** válasza:

10es vagyok.

Én írtam, hogy jelenleg nekem sincsenek barátnőim. Voltak, de elsodort minket az élet egymástól.

Amit ez előző írt, hogy találkoznak néha, akkor beszélgetnek a kutyáról, anyósról és akciókról, én azt is irigylem...Nekem nem kellene már legfőbb bizalmasnak, de néha olyan jó lenne csak úgy pletykálni hülyeségekről. Most a barátom hallgatja ezeket a dolgokat,m de az teljesen más..

2012. aug. 31. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!