Mit rontottam el? Miért tűntek el a régi barátnők? És ha el is tűntek, mért nincs új?
léteznek, csak mint minden kapcsolatot ezt is mindkét félnek akarnia kell, keresni a másikat, időt szánni a találkozókra akkor is ha van pasi :) Egyedül nem tudsz ilyet kialakítani, ha a másik fél nem vevő rá.
Nekem több ilyen barátom is van, örülök is nekik :)
Talán velem van a hiba, de én nem is vágyok ilyen barátságra, mint amit leírtatok. Mindent megbeszéljünk, sokszor találkozzunk...stb.
Férjnél vagyok, nekem a párom a legeslegjobb barátom, vele bármit meg tudok beszélni, nem létezik olyan nő, akivel jobban meg tudnám beszélni a dolgaimat mint vele, akiben jobban megbíznék. Bevallom őszintén volt olyen időszak amikor erre vágytam hogy legyen egy igazi barátnőm, olyan közeli mint a filmekben szokott lenni, de hiába osztottam meg vele a legbelsőbb félelmeimet, titkaimat, ő nem értett meg, nem támogatott, nem fogadott el olyannak amilyen vagyok... elég sokat ki voltam ezen borulva, mert kritizált, mikor biztatnia kellett volna. Azt éreztette velem hogy ő felsőbbrendű, én kis senki soha nem érek a nyomába, csak futottam utána, és kaptam az alázást. Ekkor (is) a férjem állt egyedül mellettem, végighallgatta az összes csajos nyavalygásom. Ez évekkel ezelőtt volt, de mostanra úgy gondolom nem kell annál szorosabb barátság mint amilyen most van a barátnőmmel. Hetente keressük egymást telefonon, és hetente-kéthetente találkozunk egy délutánra. Nem beszélünk meg mindent, főleg sütés-főzés, gyerek-anyós, kutya-macska-aranyhal-papagáj, mi akciós a boltban a téma, de nekem ez így elég is.
Időm se, bizalmam se lenne többre.
28N
10es vagyok.
Én írtam, hogy jelenleg nekem sincsenek barátnőim. Voltak, de elsodort minket az élet egymástól.
Amit ez előző írt, hogy találkoznak néha, akkor beszélgetnek a kutyáról, anyósról és akciókról, én azt is irigylem...Nekem nem kellene már legfőbb bizalmasnak, de néha olyan jó lenne csak úgy pletykálni hülyeségekről. Most a barátom hallgatja ezeket a dolgokat,m de az teljesen más..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!