Hátrány az, ha valaki nőnek születik?
Figyelt kérdés
Folyton megtalálnak az ilyen 40-50-éves férfiak az utcán és belém kötnek.De a csöves kinézetűek.Mostmár elegem van,nem bírom tovább,kikészülök.Tök megalázó,hogy csak engem találnak meg.Én nem tudom,mit rontok el,teljesen átlagos külsőm van,szürke kisegér vagyok.Mégis folyton megtalálnak.És ilyenkor odajönnek és valami baromsággal belém kötnek.Először csak egy ártatlan kérdés,utána meg jön a java.És már qurvára elegem van.Miért csak engem vesznek észre?Annyi sok csinos lány van.Mégis úgy érzem,hogy folyton én vagyok a célpont.2012. aug. 29. 22:44
11/12 anonim válasza:
innen jön a sztereotípia, hogy a szép nők beképzeltek és megközelíthetetlenek... de tényleg muszáj ezt sugározni, ha nem akarunk a lepukkant csövesek ellen küzdeni :D
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Én is válaszolok.23 vagyok,nem szoktam visszamosolyogni rájuk,sokszor rájuk sem nézek.De a legutóbbi esetben az történt,hogy kérdezett valamit a csöves,én belenéztem a szemébe,nem válaszoltam és továbbmentem.De mivel vártam valakit,ezért nem nagyon akartam eljönni onnan,ezért csak kóvályogtam,nem figyeltem a csövikre addig,amég vissza nem jöttek mindenféle marhasággal.Akkor már visszaszóltam nekik és elmentek.De ilyenkor nem érzem magam biztonságban,hiába mentek el,akkor is olyan embernek érzem magam,akibe még akkor is belekötnének,hogyha fel lennék szerelve gépfegyverekkel,mert olyan "rúgj belém" kisugárzásom van,olyan gyámoltalan.Lehet,azért,mert az önbizalmam a bányászbéka feneke alatt van.Amúgy van barátom,de nem kísértethetem magam folyton mindenhová.De ha vele vagyok,már nem olyan bátrak a csövesek:DJó tanácsokat kaptam,igyekszem megfogadni.
2012. szept. 1. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!