Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány az, ha valaki nőnek...

Hátrány az, ha valaki nőnek születik?

Figyelt kérdés
Folyton megtalálnak az ilyen 40-50-éves férfiak az utcán és belém kötnek.De a csöves kinézetűek.Mostmár elegem van,nem bírom tovább,kikészülök.Tök megalázó,hogy csak engem találnak meg.Én nem tudom,mit rontok el,teljesen átlagos külsőm van,szürke kisegér vagyok.Mégis folyton megtalálnak.És ilyenkor odajönnek és valami baromsággal belém kötnek.Először csak egy ártatlan kérdés,utána meg jön a java.És már qurvára elegem van.Miért csak engem vesznek észre?Annyi sok csinos lány van.Mégis úgy érzem,hogy folyton én vagyok a célpont.

2012. aug. 29. 22:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. aug. 29. 22:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Talán rossz környéken járkálsz.
2012. aug. 29. 23:03
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért állsz velük szóba, ha még ártatlan kérdést is tesznek fel?

Nem lehet, hogy visszamosolyogsz rájuk és akkor azt hiszik, most már mindent szabad!

2012. aug. 29. 23:10
 4/12 anonim ***** válasza:
találj magadnak egy erős pasit, aztán kétszer is meggondolják, hogy beléd kössenek-e
2012. aug. 29. 23:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Max Szaúd-Arábiában xd
2012. aug. 29. 23:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy beléd kötnek? Mit mondanak? Mit reagálsz? Minek reagálsz? Engem is betalálnak, de otthagyom őket a francba szó nélkül.
2012. aug. 30. 01:11
 7/12 anonim ***** válasza:
Legyen határozottabb a járásod. Sokat számít az ilyesmi.
2012. aug. 30. 05:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Ilyesmi velem is volt. Először mikor kaptam egy csinosabb felsőt, és megfütyültek a munkások az utcán, annyira elszégyelltem magam hogy hazaszaladtam. Nem volt nagyon kivágott, vagy ilyesmi, és mégcsak 15éves voltam. Azután is volt olyan eset hogy ha kicsit szebben felöltöztem (olyan helyre mentem ahol nem lehetett mackóba megjelenni) reszketve mentem végig az úton mert folyton odajöttek mindenféle pasik, és kérdezgettek, hova megyek, mennyi az idő, van-e cigim...stb. Nem hiszem hogy ezt be kellene mutatnom. Én nem vagyok elég határozott, szóval elérték nálam, hogy olyan topisan járok mintha én is valami csöves lennék, és összehúzom magam mintha nem is léteznék... nakb. így békén hagynak. Kizárólag akkor veszek fel szoknyát (mégha hosszú is) hogyha velem van a férjem.

Nem tudom mit lehet tenni. Én egyedül szinte sehova nem járok.

25N

2012. aug. 30. 10:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

belém is folyton belémkötöttek tinikoromban.

azóta megtanultam magabiztosan járni (felemelt fej, határozott léptek). ha gyanús alak jön szembe olyan "kikaparom a szemed ha beszólsz"-nézéssel megyek.

gondolom kívűlről ijesztő, mert most már ritkán kötnek belém.

alapszabály hogy ha megszólít egy idegen, úgy teszel mintha nem hallanád és nem torpansz meg hanem mész egyenesen tovább, nem nézel rá.

lehetőleg legyen nálad egy üveg víz, ha tovább jön és kötekszik, kiabálj rá hogy hagyjon békén, ha nem, nyakon öntöd hideg vízzel és elsprintelsz.

nem mondasz időt, nem adsz cigit, levegőnek nézel.

csak a nagyon öreg reszketeg embereknek esetleg vagy jólszitulált pasasoknak akikről lesír hogy nem defektesek. de még velük is óvatosan!

2012. aug. 30. 10:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

basszus, nekem nagyon ellenszenves arcom lehet, mert még sosem zaklatott senki. :) max a nagyon részeg csöves próbált letarhálni, mert látta, h dohányzom. de azt is elhajtom a fenébe.

barátnőm volt egyszer nagyon vagány: odajött a csávó lejmolni, erre bnőm: adok egyet, de utána úgy eltakarodsz, h vissza se jössz :D csávó megköszönte a cigit, aztán szinte elfutott :D hatalmas volt! :D

járj kihúzott háttal, magabiztosan, gyorsan, és ne öltözz prolisan. ha olyan nagyvilági nő-stílusban nyomod, akkor a lábad nyomát sem merik majd megcsókolni, nemhogy hozzád szóljanak. sugározz felsőbbrendűséget velük szemben. egy halom csinos barátnőm van, de egyiket sem zaklatják.

2012. aug. 30. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!