Mit lehet tenni? A barátom (fiúm) szülei nem fogadják el, hogy a fiuk meleg.
Te sajnos nem sokat tudsz tenni a szüleivel kapcsolatban, de telefonon segíthetsz a barátodnak átvészelni a helyzetet, bátorítani, reménykedni. Esetleg a szüleid beszélhetnének az övéivel. Szerintem egy normális pszihológus nem próbálja meg heteróvá "varázsolni", tekintve, hogy nem is tudná, de a szüleivel segíthet elfogadtatni a helyzetet. És nem tarthatják örökre a szobájában, nemsokára kezdődik a suli, utána vagy előtte meg tudjátok oldani a találkozást, ha csak pár percre is.
Szerintem elveszteni sem fogod, mindenkinek kell valaki, akire számíthat, akibe kapaszkodhat nehéz időkben.
Remélem tudtam segíteni, kitartás! 15/L
Utolsó, már bocs, de inkább téged vágnálak pofán. Tartsa magában, ok, de a szüleinek erről tudnia kell, mert a családja!
Kérdező: szerintem a pszichológus segítene a barátod szüleinek elfogadni a fiuk másságát. És nem sokára kezdődik az iskola, ne mondd, hogy nem vagytok olyan leleményesek, hogy megoldjátok a találkákat. :)
16/L
Mindenféle ideológia nélkül!
Rengeteg fiatal srác, totál béna a csajozásban.
Ezt azután egymás vállán sírják ki magukból.
Hát csoda, ha összemelegednek??
:)
Amúgy sohasem értettem, hogy mennyivel jobb egy sz@ros se gget dugni,
mint egy hüvelygombás pi nát??!
Desmond Morris írta, hogy a homoszexualitás olyan esetekben alakul ki, ahol az emberek - és az állatok is!-természetellenesen össze vannak zárva. Ranschburg meg azt írta, hogy -ahogy az előttem írók is mondták- genetika, és/ vagy környezeti hatás. Ugyanis hiába van meg valakiben a genetikai hajlam, mert ha a környezet nem hozza elő, ez nem fog megnyilvánulni. Erre példa az XYY (börtönkromoszóma)kromoszóma. Vagyis a "szuperférfiak", ha szerető normális családban nőnek fel, normálisan be fognak illeszkedni a társadolomba, s nem lesznek bűnözők. Ha egy kicsit is problémás családban nevelkednek, akkor viszont sokkal nagyobb eséllyel végzik a börtönben, mint normális (XY) kromoszómával rendelkező férfitársaik. Tehát szerintem minden össze kell jöjjön, hogy valakiből homoszexuális legyen.
Fel a fejjel: Ha igazán szeretitek egymást, nem fogod elveszíteni. A szülőknek meg hagyjatok időt feldolgozni a traumát, mert ahhoz idő kell, ugyanis most veszítették el álmaikat a fiukkal kapcsolatban. Gondolom meg fognak békélni-idővel, mert mégis csak a gyerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!