Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyéjszakás kalandból direkt...

Egyéjszakás kalandból direkt teherbe esni?

Figyelt kérdés

Adott egy nő aki úgy gondolja, hogy elege lett a férfiakból, és esélyét sem látja hogy megtalálja az igazit, mert nem kell senkinek tartósan. Babára viszont már vágyik. És ezt a megoldást választja, hogy egy teljesen ismeretlentől teherbe esik. Az illetőnek a nevét sem tudja, nem akar semmit követelni tőle a későbbiekben, sőt még tudatni sem hogy gyereke lett a férfinak.

Nos, az egyik kérdésem, hogy ilyenkor mit kell mondania a nőnek, hogyha hivatalosan kérdezik hogy ki az apa? Azt hogy fogalma sincs?

A másik meg persze az, hogy mit gondoltok egy ilyen nőről, elítélendő ez a módszer?

2012. aug. 28. 18:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
91%

Nagy baromság! És - ahogy előttem is mondták - önzőség. Leginkább a születendő gyereknek tesz vele rosszat. Elítélendő egyértelműen.

Kezdjük ott, hogy egyéjszakás kalandot normális férfi (pláne védekezés nélkül) be nem vállal. Innentől kezdve soha nem tudod, miféle vérvonalt örököl a gyerek... szóval eh... korcs egy társadalom ez!

2012. aug. 28. 22:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Egyedülállóaknak is lehet örökbe fogadni. Én dajka voltam, pont járt a csoportomba egy ilyen kislány. És ismerek egy másikat, már iskolás, férfi neveli, az egyik leggyönyörűbb lányka, akit valaha láttam.

Olyan suliba jártam, ahová több árva is, mert közel volt a nevelőotthonhoz. Mind nagyon vágytak családra, akár csonkára is, mérhetetlen szomorúsággal hallgatták, ha valaki panaszkodott a szüleire, hiszen ők egy "kevésbé tökéletes" anya/apa mellett is boldogok lettek volna. Keserűen mondták, hogy minél nagyobb valaki, annál kisebb az esélye, hogy örökbe fogadják, mindenki kisbabát akar. Pedig egy nagyobb gyerek tele van szeretettel és hálával, mindig igyekszik jó lenni, nehogy visszaadják :( Szerintem gondold át. Úgy is túl van népesedve a Föld, a születendő gyerek meg tényleg beteg is lehet. Ajánlom A Robinson család titka című animációs filmet is, ha szereted a meséket.

2012. aug. 28. 23:25
 23/25 anonim ***** válasza:

Kicsi az esélye, hogy védekezés nélkül bele fog menni a férfi. Hacsak nem úgy tervezed, hogy magadnál tartasz egy kilyukasztott óvszert :D Szerintem az az ideális, ha van a gyereknek apja, de manapság rengeteg az egyszülős család, és ott is fel tud nőni gyerek lelki sérülés nélkül... Mondjuk a pasival kicseszés, hogy van egy gyereke és nem is tud róla.

A fertőzések lehetőségét leszámítva egyébként nekem ez valahogy emberibb lehetőségnek tűnik, mint a spermabank... valahogy a gondolatától is idegenkedem, hogy valaki olyantól akar teherbe esni, akit nem is látott, ráadásul egy orvosi asztalon fekve, brrr... akkor már inkább az egyéjszakás, csak ott meg a betegségektől félnék... tkp. tök jó, hogy én nem akarnék így gyereket.

Hivatalosan egyébként ilyenkor valami képzelt apát írnak be, de annak csak az az értelme, hogy ne legyen üresen az anyakönyvi kivonatban az a rubrika.

2012. aug. 29. 04:50
 24/25 anonim ***** válasza:

A gyereknek nagyon nehéz lesz, leginkább anyagilag...

-semmilyen támogatást nem kap az apától: sem árvaellátást, sem gyerektartást, mivel semelyikről sincsen papír.

-Később ez nagyon sok gondot okozhat, h egyik szülőjéről fogalma sincsne.

2012. aug. 29. 23:53
 25/25 anonim ***** válasza:
lehet később az adott nő talál egy ffi-t akivel összejön akit mondjuk nem zavarnak a gyerekek és boldogan élnek, mint a mesében
2012. aug. 30. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!