Egyéjszakás kalandból direkt teherbe esni?
Adott egy nő aki úgy gondolja, hogy elege lett a férfiakból, és esélyét sem látja hogy megtalálja az igazit, mert nem kell senkinek tartósan. Babára viszont már vágyik. És ezt a megoldást választja, hogy egy teljesen ismeretlentől teherbe esik. Az illetőnek a nevét sem tudja, nem akar semmit követelni tőle a későbbiekben, sőt még tudatni sem hogy gyereke lett a férfinak.
Nos, az egyik kérdésem, hogy ilyenkor mit kell mondania a nőnek, hogyha hivatalosan kérdezik hogy ki az apa? Azt hogy fogalma sincs?
A másik meg persze az, hogy mit gondoltok egy ilyen nőről, elítélendő ez a módszer?
Ha valaki esetleg tényleg gyereket akarna, de esélytelen, annak ott a spermabank...
Bár én továbbra is azt vallom, hogy apa-anya-gyerek a normális családmodell.
De az isten szerelmére, ez egy nagyon gáz, nagyon elítélendő módszer!
nekem is rögtön a Csak szex és más semmi jutott az eszembe.
egyébként meg elég nagy marhaság...
Az örökbefogadás azért egyáltalán nem ugyanaz, sőt a törvények szerint, egyedülálló nőnek nincs is rá esélye Magyarországon.
Spermabank és a mesterséges megtermékenyités, pedig egy egészséges nő esetében felesleges időhúzás, felesleges procedúra szerintem.
na, megérkeztek a károgók, akik életükben nem láttak még ilyen "családot".
képzeljétek, 2 ilyen gyereket is ismerek, aki hasonló módon fogant. igaz ott azért volt valamilyen jellegű tartósabb kapcsolat, de mindkét anya tudta, h a férfi hosszú távon nem marad mellette.
viszont nagyon vágyott már egy gyerekre, anyagilag is minden megvolt hozzá.
mára mindkét gyerek normális, diplomás felnőtt lett, egészséges párkapcsolattal, jó az anya-gyerek viszony is, szóval ezen példák alapján semmi kivetnivalót nem találok benne.
inkább így, mint úgy, hogy a semmire születik a gyerek, a szülők folyton marják egymást, csak a balhé megy otthon. (lásd: tipikus proli "család")
azért egyéjszakásból nem vállalnék be ilyet, de egy jó ismerőst, akinek ismerem a genetikáját, természetét, jellemét, azzal lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!