Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti meg engednétek,...

Szülők ti meg engednétek, hogy lányotok együtt aludjon a barátjával?

Figyelt kérdés

Lányunk 17 éves a barátja pedig 19éves.

Hamarosan 17 hónapja lesznek együtt.

2012. aug. 28. 14:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez még kérdés?Természetesen meg.
2012. aug. 28. 16:22
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne?! Azon már vagy rég túl vannak, vagy lesznek, maximum nem éjjel.
2012. aug. 28. 16:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Engedd meg nekik! Nekem nagyon sokáig nem engedte anyu, teljesen értelmetlenül. Több mint 2,5 éve voltunk már együtt mikor megengedte, én már akkor 19 voltam. Gyűlöltem érte, rengeteget romlott a kapcsolatunk és nagyon eltávolodtunk emiatt. Egy idő után rájött ő is, hogy már nincs értelme tiltania, de sajnos ez a mi kettőnk viszonyán már nem segít.
2012. aug. 28. 17:21
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

nekem 17 évesen már nem kellett ilyesmihez engedélyt kérnem. ameddig meg kellett volna, nem érdekeltek különösebben a fiúk.

volt olyan, h "engedély" nélkül aludtam fiúnál, de csak azért mert anyukám nagyon parás volt, ha előre elmondom, akkor szétaggódja magát, viszont utólag bevallottam, és megnyugtattam. az ilyen alvások nem is a szexre mentek, hanem inkább az összebújás, a beszélgetés volt a lényege.

2012. aug. 28. 22:04
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Engem inkább az érdekelne, hogy ez miért kérdés nálad. Mitől tartasz?
2012. aug. 29. 00:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem megengedték két hét után is, csak annyit kértek, védekezzünk. úgy gondolták, inkább legyünk ott, mint ki tudja, hol.
2012. aug. 29. 02:53
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a kérdést a lány tette fel, utolsó előtti válaszadó :) Nem hiszem, hogy anyuka is számolgatja a napokat a hónapfordulóig, az én szüleim azt sem tudják, mikor van az évfordulónk, pedig szeretnek minket... Ha tévednék, elnézést.

Egyébként én 17 éves koromban már két és fél éve jártam az akkori barátommal, és gyakorlatilag az elejétől megengedték, hogy együtt aludjunk. Jó ideig tényleg csak aludtunk együtt, nem kell ahhoz együtt alvás, hogy valaki lefeküdhessen a párjával.

2012. aug. 29. 07:33
 18/28 anonim ***** válasza:
68%
Igen.Valamikor el kell kezdeni.De nem ártana,ha adnál neki egy óvszert.
2012. aug. 29. 21:17
 19/28 harleynagyi ***** válasza:
0%
persze biztos meg engedig es 18 evesen szulsz majd egy kolykot amit lehet a szuleid nevelnek fel vagy az allam ..... 17 evesen ez a nagy problema miert nem az hogy milyen iskolaba menj milyen szakmat tanulj ??> miert kell tudni azt hogy egy szulo mit szol ahoz hogy 17 evesen agyba bujsz egy baratal ???? szegyen es szegyen a lanyokra
2012. szept. 1. 04:21
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy abba mi a szégyen, hogy egy 17 éves lassan 17 hónapja együtt van egy fiúval, inkább ilyen korba ez tök jó dolog, nem mint egy csomó "lány" hogy már 13 évesen volt vagy 5 csávója...

szerintem, nekem ez a véleményem, meg még itt szerintem sok embernek :D

2012. szept. 1. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!