Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek hinnétek az alábbi...

Kinek hinnétek az alábbi kényes szituációban?

Figyelt kérdés

Egyetem mellett dolgozok egy családnál heti pár órában, vegyesen adminisztráció a vállalkozásukhoz és gyerekfelügyelet. Egy idősebb házaspár, egy örökbefogadott gyereket nevelnek, imádják. Aranyos, kedves pár, a hölgy tündéri aranyos, a pasi meg az a mogorvább úr, nem az a bájgúnár típus, de rendes. Néha kérdezik mit csináltam a hétvégén, merre jártam, de pl mindig adnak ebédet, stb. Nemrégen állandó állást ajánlottak(adminisztráció, postára menés szóval mint személyi asszisztens), de én nem érek rá, viszont van egy unokatesóm, aki szintén tanul, de nagyon nem volt pénze, hónapok óta nem talált munkát, hát beajánlottam, mert ez rugalmas állás ráadásul később önéletrajzban is jó plusz nagyon jó a fizetés, 1000Ft/óra. Eleinte nem akarták, de kikönyörögtem, hogy adjanak neki esélyt, rendes dolgos csaj, belementek. Az unokatesóm is örült neki, bőven tudja csinálni suli mellett.

Már eleinte is előfordult, hogy hazugsággal lógott munkából én meg még falaztam is neki, de azóta is téma, hogy ő milyen nagyon sokat dolgozik(heti 3 napot jelenleg 10től mondjuk 4ig). Ha már kicsit náthás egyből nem megy, de végülis csinálja, ha ímmel-ámmal is.

Csakhogy egy pár napja az anyukája ismét talált munkát(pár hónapja elveszítette és meg kellett húzni a nadrágszíjat) és azóta az unokatesóm állítása szerint őt szexuálisan zaklatni kezdi a főnöke, mert néha hozzáér a kezéhez meg melléül. Meg hogy sokat hívják, de ez főleg akkor, amikor betegség címén egy hétre eltűnik, hogy mégis mikor megy.... Otthon dolgoznak, a felesége is mindig ott van jelenleg(amúgy főiskolai tanár), néha a kisgyerek is. Azt mondogatja mindenkinek, hogy ő kénytelen otthagyni, mert szerinte rámozdul meg túl sok a munka és ő már annyit tud a párról, hogy meg is zsarolhatná őket, ha nem akarják elengedni.

Én meg nem tudom ki a fenének kéne hinnem. Egyrészt vannak ilyen főnökök én tudom, másrészt soha ilyet nem tapasztaltam, a feleségével jár mindenhová, ha nem akkor a gyerekkel van, még csak szikráját se éreztem szexuális töltetű megmozdulásnak.

Egyrészt ha az unokatesóm hazudik vagy magyarázza be ezt a dolgot csak hogy legyen oka lelépni az nekem kínos, mert én ajánlottam, másrészt ha valóban zaklatják nyilván ne dolgozzon ott. Nem tudom, ti mit gondoltok? Én jelenleg úgy érzem az unokatesómnak nem akaródzik a munka, de ettől meg bűntudatom van.

2012. aug. 28. 10:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, és még egy. Akit tényleg szexuális inzultus ér, az simánt odébb áll. És többet hallani se akar az előző helyéről, nem hogy még zsarolással fenyegetőzik. Gondolod hogy egy olyan nő, akinek az unokatesód beállaítja magát, aki megijed attól, hogy a főnöke mellé ül, meg szépen néz rá, az majd csak úgy veszi a bátorságot hogy megzsarolja? Ne nevettess. A két karakter nem fér össze.
2012. aug. 28. 12:23
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem, soha. Inkább egy mogorva ember, soha kedveskedő megjegyzést nem tett. A felesége nagyon aranyos, ő szokott, de a férjét az érdekli, hogy legyen meg a munka és ennyi. Anno nekem mondta, hogy ő néha inkább a bunkó típus lesz, mert ideges a munka miatt, de ne foglalkozzak vele. Mindig pontosan fizetnek, nem is csalnak el belőle.

Hogy őszinte legyek én ezt nem tudom elképzelni róla.

2012. aug. 28. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!