Szülők! Ti mit szólnátok hozzá, hogy a 14 éves lányotok South Park-ot néz? Megengednétek neki egyáltalán?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el nézni.Véletlen láttam a tévében,azóta függő lettem.2012. aug. 27. 21:09
21/24 anonim válasza:
14 évesen? Én kb 7 évesen néztem az unokatesómmal meg a nővéremmel :D ők akkor voltak 12 évesek.
15/L
22/24 anonim válasza:
Jé én is ilyen hatodikos koromban már néztem. A szüleim is szeretik. Ráadásul én az egyetem alatt kezdtem el rondán beszélni, érdekes a tanároktól is ragadt rám.
Kedvencem a south parkból: Hol voltál Stan, anyád betegre aggódta magát én meg csak néztem a tévét!
23/24 anonim válasza:
Én néztem még kisebb koromban is.Még is normális ember lett belőlem.
Mondjuk a lényeget,a hatalmas görbe tükröt,és társadalomkritikát amit közvetít,nem nagyon érti meg egy 14 éves gyerek,csak a csúnya beszédet.
24/24 anonim válasza:
Én örülnék neki mert jó sorozat jó mondanivalókkal.Aki meg azt mondja ,hogy megkérdezné hol rontotta el a nevelést,ne írjon valamiről úgy,hogy egy epizódott sem látott hanem max 2 percet,és különben pont amiatt nem fog a south park miatt káromkodni mert,nem csak 1,2 csúnya szó van benne hanem több és nem akadnak fenn rajta mint az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!