Szülők! Ti mit szólnátok hozzá, hogy a 14 éves lányotok South Park-ot néz? Megengednétek neki egyáltalán?
magyarul elég béna,de az eredeti nyelven tényleg jó és lényegesen kevesebb a káromkodás.
nézze csak,nem hiszem hogy pont az a sorozat ártana neki
Köszönöm szépen a sok választ.Mindenkinek ment a zöld,mert csak kíváncsi vagyok,hogy hogyan reagálnának a szüleim,ha tudnák,mit nézek.(Szóval én vagyok itt a 14/L)
Valamiért simán elröhögöm magam azon,hogy Kenny majdnem minden részben meghal.Vagy azon,hogy Cartman miket tud mondani pl.:Kyle-ra.
#3:Igen,én is észrevettem,hogy minél "frissebbek" a részek,annál unalmasabbak.
#6:Nem hinném,hogy elrontották a nevelésem.Én olyan kis visszahúzódó,szótlan kölyök vagyok.Kicsit más vagyok,mint a korosztályom(nem cigizek,nem fiúzok).Csúnya beszédet pedig nem a SP-ból hallottam először. :)
#10:Na,hozok példát: Ike körülmetélése.Kyle félti és szereti Ike-ot,de kiderül,hogy csak örkbe fogadták.Aki látta a részt,tudja miről beszélek. A szeretet nagyobb,mint a harag és a gyűlölet.Vagyis nekem ez jön le belőle.
#11:Nézem azt is,de nálam a South Park a nyerő.
még általános iskolás koromban amikor beteg voltam, és itthon kellett maradnom, kaptam egy pár dvd-t, tele South Park-al.
Nem lehettem több 11-12 évesnél.
igen sokat megnéztem, de ne követem már a sorozatot, talán majd egyszer rászánom magam, és angolul, felirattal(vagy anélkül) bár ahhoz idő is kellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!