Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki a munkahely...

Van itt olyan, aki a munkahelyén ismerkedett meg a párjával? Nem volt ebből gond?

Figyelt kérdés
rögtön be mertétek vállalni vagy sokáig nem akartatok összejönni a munkahely miatt. Kollégák h fogadták? együtt maradtatok? mesélnél kicsit? :)
2012. aug. 27. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, a munkahelyi ismeretségből eredő kapcsolat nem akkor szokott gondot okozni, amikor működik, hanem akkor, amikor kiderül rossz esetben, hogy mégse - és még mindig ugyanott dolgozik mindkét fél. Senki nem lesz könnyen túl úgy egy szakításon, hogy a nap nem alvással töltött részének nagyobbik felén egy közegben van azzal, akivel szakítottak.
2012. aug. 28. 00:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Mi is itt ismerkedtünk meg,ugyanabba az irodába kerültem,hasonló munkakörbe.Pár hétig szigorúan kollégaként ültünk be kávézgatni meló után,amik igazából hajnalokig tartottak,olyan jól elvoltunk.3 hét után végül összejöttünk,meg is látott minket egy munkatárs,igy nem lett volna értelme titkolózni,csapatépítés volt rá 1 hétre,már közös szobát kértünk.

többen mondták hogy nem fog működni,ehhez képest fél év múlva össze is költöztünk.

Most is itt ül mellettem 3 méterre,reggel együtt jövünk,délután együtt megyünk,maximum heti 1-2 órát nem vagyunk együtt,mégsem unjuk meg egymást,hiába volt a sok károgó,hogy 2 hét és megunjuk.Vagy hogy ha otthon gond van,ide is behozzuk.Ehhez képest közvetlen főnök mndta nemrég hogy csodálkozik hogy tudjuk igy,hogy itt benn normális kollegiális viszony,kapun kilépve már összebújva...

2012. aug. 28. 08:42
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én éppen egy ilyenben vagyok benne kb. már 10 hónapja. Egy irodában dolgozunk, de a munkánk teljesen független egymástól. A kapcsolatunkat sajnos a mai napig titkoljuk a kollégák előtt. Az elején minden szép és jó volt, de aztán a párom elbizonytalanodott így ezáltal a kapcsolat is. De ennek ellenére nem tudtunk elszakadni egymástól még együtt vagyunk. Nem a kollágák miatt nem mondtuk el, ők kedvesek, aranyosak, sőt néhányan talán sejtik is. Meg kellenne beszélni a problémáinkat és utána ki mernék lépni a nyilvánosság elé.

2012. aug. 28. 09:14
 14/14 anonim ***** válasza:
mi igen :) én pénztáros voltam, ő bizt. őr. sokáig nem mertük felvállalni, mert összeférhetetlen, így bent sosem fogtuk meg egymás kezét sem. Egy parkban találkoztunk mindig, mit ad isten, összefutottunk a főnökével, az egyik diszpécserrel :D ettől függetlenül bent akkor sem történt semmi, viszont azóta már egyikünk sem dolgozik ott, összeházasodtunk, tehát már nem lenne gond belőle :D
2012. szept. 4. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!