Mennyi idő elteltével "kell tudni" elhatároznia magát az embernek valaki mellett?
Tudom, hogy nincs két egyforma ember és két egyforma helyzet sem. Egyszer olvastam, hogy ha felnőtt emberek között (kb. 25 éves kortól) komoly kapcsalat van, azaz mondjuk 1, másfél, 2 éve járnak, akkor ennek az időnek elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy el tudják dönteni, hogy együtt akarnak-e lenni végleg vagy sem. Hiszen felnőtt emberekről van szó, akik elvileg már nem változnak.
Tudom, hogy ez millió meg egy dolog függvénye, pl. ki milyen körlmények között nőtt fel, milyen mintát hozott otthonról, hány kapcsolata volt, stb.
Véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Köszönöm szépen.
26/n.
Nem olvastam végig az eddig érkezett válaszokat.
Én 1 év együttélés után tudtam hogy a férjem mellett akarom leélni az életem. Előtte volt egy 5 éves kapcsolatom, volt eljegyzés is már, de mivel elég fiatalon kerültünk össze, az 5 év alatt csak az utolsó évbe történtek olyan dolgok amiből arra jutott végül, hogy fel kell bontani az eljegyzést. Soha nem állt ki mellettem, nem volt az a jóban-rosszban társ...
Amikor a férjemet megismertem elég szar időszakomat éltem, ő végig segített, támogatott, ezekután nem volt nehéz döntenem :)
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!