Emsziszasza kérdése:
Anyum el megy Hollandiába, és öcsémet meg engem a báttyámékhoz akar küldeni lakni. Én nem akarok oda menni. Mit csináljak? Nővéremhez nem tudok menni lakni.
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 13:52
21/30 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ne bírnál ki 3-4 hónapot a testvérednél..:) Mégiscsak a tesód és biztos hogy szeret téged
22/30 A kérdező kommentje:
2nap elég is volt nekem... a felesége mindíg kiabál..nem velem, hanem a tesómmal. és a 2gyerekével..
2012. aug. 26. 14:20
23/30 anonim válasza:
Szia, kicsit bővebben?
Én eddig ennyit értettem meg:
4-en vagytok tesók, Nővéred, Bátyád, Öcséd és Te.
Apukád külön él, Anyukád Hollandiába megy 3-4 hónapra, Bátyádhoz nem akarsz menni, Nővéredhez nem lehet.
Te 14 éves vagy. Szeretnéd, ha együtt maradnátok öcséddel? Neki hol lenne a legjobb?
Gondolom Anyukád egy kis pénzt szeretne a családnak. Igazából Te egy dologgal tudnád támogatni az erőfeszítéseit, hogy együttműködsz Anyukáddal.
Biztos nem szívesen hagy itt Benneteket!
és 3-4 hónap gyorsan eltelik :)
24/30 anonim válasza:
Ja,én meg azt hittem,évekre vagy örökre megy anyud, nem három hónapra?????
25/30 anonim válasza:
Én csak azt nem látom tisztán, hogy nagyszülőkhöz, keresztszülőkhöz illetve apukához miért nem mehetsz?
26/30 A kérdező kommentje:
>< először 3-4 hónapra megy.. és ha jólmegy akkor több időre is!!
2012. aug. 26. 14:22
27/30 anonim válasza:
Még azt megteheted, hogy bátyáddal beszélsz erről, hogy Téged nagyon bánt ez a sok veszekedés náluk... és kérd a segítségét :)
mert az is igaz, hogy ilyen légkörben nehéz tanulni...!
28/30 anonim válasza:
Nem sok választásod van.. de esetleg még kérhetsz kollégiumot a sulidban.
29/30 anonim válasza:
Hát figyelj,megértem a bátyád feleségét is.Van két gyereke,amúgyis könnyen elszakad nála a cérna(mondtad,hogy üvöltözik),mi lesz,ha odamentek a nyakukra,teljesen ki fog borulni.
30/30 anonim válasza:
De akkor minek vállalt gyereket, ha idegbeteg? Na mindegy, ezt sosem fogom megérteni. Szerintem is menjetek koliba, az lenne a legjobb. A tesódéknál esélyed sem lenne tanulásra, ha az a szerencsétlen felesége mindenért csak üvöltözne. Meg nem is tudom milyen alapon tiltaná meg neked, hogy elmenj bárhová is. A nagyszüleidhez úgy látom nem akarsz menni. (Nem ők nem akarják, hogy te odamenj, de azért nem rossz próbálkozás ezt elhitetni velünk...) Szóval marad a kollégium.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!